1. Wat vind jij van Sleeping Dogs?

Wat vind jij van Sleeping Dogs?

Sleeping Dogs is inmiddels twee maanden uit. Deze actievolle sandbox-game kun je gerust de eerste topper van dit najaar noemen, en hiermee werd de kwellende komkommertijd beëindigd. Sleeping Dogs werd goed ontvangen door gamers en kreeg behoorlijk positieve kritieken. Op InsideGamer beloonde Wessel de game met een 8 vanwege de toffe hand-to-hand gevechten en de sterke verhaalvertelling. Ook de reacties onder de recensie waren positief.

TheRow zei bijvoorbeeld: “Dit is de game die ik tot GTA V ga spelen.” JRgamer24 reageerde: “Ik vind hem echt fantastisch! Ziet er ook super sfeervol, kleurrijk en mooi uit!” DennisScheer vond het cijfer zelfs nog een beetje te laag: “Dit is echt een geweldige game! Verdient misschien iets beter cijfer.”

Dat is natuurlijk leuk om te lezen onder een recensie; zo kunnen jullie tenslotte de meningen van anderen peilen. Maar nu is de game dus twee maanden uit en hebben veel meer mensen de gelegenheid gehad om aan de slag te gaan met Sleeping Dogs. Daarom zijn we benieuwd naar wat jullie vinden van de game. Dus heb jij Sleeping Dogs gespeeld en heb jij hier een duidelijke mening over? Vond je de gevechten en het verhaal ook zo tof, of vond je de game juist helemaal niets? Laat dan hieronder een reactie achter! Geef dan ook meteen bovenaan deze pagina aan of je de game ‘hot’ of ‘not’ vindt, en of je de game in je bezit hebt. De beste en leukste reacties verzamelen we in een artikel.

De recensie van Sleeping Dogs kun je hier lezen. Alle overige informatie van Sleeping Dogs hebben we verzameld in dit artikel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik heb hem nog steeds niet, misschien als ie over een paar maanden voor 20 euro in de winkel ligt ga ik hem halen.

 • hier hetzelfde.
  voorlopig heb ik het ook druk genoeg met fifa, god of war saga (5 games) en just cause 2 die ik met dezelfde gedachte opgepikt heb…

 • Same here.

 • Hier ook, ik heb begrepen uit de review en comments dat het een leuke game is maar (nog) geen GTA killer terwijl je er wel als nieuwe game hetzelfde voor betaal. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor Just Cause 2, ook leuk maar geen AAA dus als ie goedkoper is komt ie er zeker in.

 • Dan mag je hem ook van mij kopen voor 20 euro dan hoef je niet meer te wachten, stuur maar een berichtje als je geintresseerd bent

 • Rare redenering Tielo. Wat als je nu sleeping dogs koopt voor 20 euro en je die beter vindt dan GTA … ga je dan nooit meer GTA boven de 20 euro kopen ?

 • Hier te koop: http://www.insidegamer.nl/forum/viewt… :)

 • Dus voor jou is een game pas het kopen waard als hij beter is dan GTA? Dat wordt vast lastig als de nieuwe GTA minder goed blijkt te zijn dan de vorige GTA games. Of telt die niet mee? Tell me more, Tielo.

 • Oké, Tielo is dus strontverwend

 • Sleeping Dogs had ik al vrij snel uitgespeeld. Wilde hem zo graag spelen, en toen ik hem in handen kreeg, was het na een paar dagen al over. Soms speel ik hem nog, aangezien de FIght Clubs en de races leuk blijven.  Het is een goeie game als het gaat om verhaal en vechten. Dat schieten vond ik wat minder, en dat zit er daarom gelukkig minder in. Het is een minder goede game als je kijkt naar de mogelijkheden. Je kan een paar extra's doen om de tijd te vullen, maar daar blijft het ook bij. Het is geen GTA San Andreas waar je niet weet waar je naartoe moet, wat je moet doen en wat je wil omdat het zo ongelooflijk groot is in opties. Het voelt aan de andere kant ook niet aan als LA Noire, waar je niks kan doen na het uitspelen.  Sleeping Dogs is echt een verrassing geweest, had een beetje een True Crime 3 verwacht, maar dit gaat een stuk sneller dan de True Crime games, en is er niet mee te vergelijken. Leuk eigenlijk, want meestal verwacht je veel en wordt het weinig, denk maar aan Homefront (als best voorbeeld).

 • Sleeping Dogs is echt top, alleen het spel niet uitgespeeld………!! Misschien doordat het verhaal op een gegeven moment wat chaotisch/onduidelijk wordt, maar dat kan ook aan mij liggen. :-P. Tevens ben je op een gegeven moment klaar met het rondlopen, vechten, health shrines zoeken. Denk dat ik t.z.t. overnieuw begin en het hele spel in 1x uitspeel.

 • Ja dat zou ik wel doen.
  Want als je het verhaal een tijdje niet meer speelt en daarna weer oppikt snap ik dat het wat onduidelijk kan worden.
  Bijvoorbeeld de namen van de personages en de groepen enzo.
  Maar het is echt een toppertje hoor!

 • ik vond het 10 keer niks

 • Waarom vond je dat?

 • Top reactie! Perfect beargumenteerd ook!!

 • de graphics dede pijn aan me ogen.(als het regende of snachts was het nog wel te doen) ik vond de missies saaai, het vechtsysteem was niet helemaal goed uitgewerkt. auto rijden was verschrikkelijk vooral de camera die als een mongool heen en weer ging. veel bugs en glitches. zo kan ik nog wel even doorgaan, ik snap heel goed dat activision de game weg heeft gedaan want hij is gewoon niet goed genoeg.

 • amen.

 • En wij moeten een dergelijke reactie, vol spelfouten en kinderlijk taalgebruik serieus nemen?

 • doe er mee wat je wilt…

 • Elke reactie is een mening nightquest en in die vorm dus serieus te nemen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren