1. Membercontent van de Maand December - Part 2

Membercontent van de Maand December - Part 2

Dit zien we niet zo heel vaak. Zeg maar gerust: bijna nooit. Nadat de deadline van de MCvdM december-poll was verstreken, bleken twee members exact evenveel stemmen te hebben. Zowel Aiii als Buggie wist namelijk 23 procent binnen te halen! Er kan er echter maar één de winnaar zijn en een gratis game naar keuze vragen, dus vandaar dat nu deel 2 volgt van de MCvdM December!

Aiii

De PlayStation 4 ligt nog maar net in de winkels. Of beter gezegd: hij ligt in bijna geen enkele winkel meer. Het apparaat is namelijk zo onwijs populair dat de meeste exemplaren al verkocht zijn, voor ze zijn geleverd! Voor Aiii een mooi uitgangspunt om zich te beraden over de Zin en Onzin van de PS4. Waarom zou je het apparaat wel halen, of waarom (nog) niet? Zijn flinke lap tekst geeft een hoop duiding over het product in kwestie.

Lees hier Aiii’s achtergrondartikel over de Zin en Onzin van de PS4

Buggie

Elk jaar weer een nieuwe FIFA… de één zweert erbij, de ander vindt het veel te veel van het goede en wijst op een gebrek aan verbeteringen. Nu valt voor beide invalshoeken iets te zeggen, en Buggie focust zich dan ook op de grootste ergernissen van de nieuwste telg in de serie: FIFA 14. Van het oliedomme commentaar tot het overgevoelige richten, Buggie zal zijn commentaar regelmatig naar de tv hebben geschot… ehm, geslingerd.

Lees hier Buggie’s top 7 ergernissen van FIFA 14

[poll 231]Wie van deze twee verdient volgens jou het meest om de MCvdM-verkiezing van december te winnen? Laat het ons weten via de poll en het reactieveld hieronder![/poll]

Dit artikel delen

Over de auteur

Itsmeeeeeeeeee Wessel. 18 jaar. Houdt van games, films, muziek... eigenlijk alles wat met media te maken heeft. Studeert momenteel nog aan het Norbertuscollege te Roosendaal (6 atheneum) maar gaat volgend jaar Communicatiewetenschap of Media & Cultuur studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Reacties

 • Aiii ftw.

 • Aiii!

 • Ja, Aiii inderdaad.

 • Aiiight.

 • Buggie, kon zijn humor wel waarderen

 • Aiii!

 • Buggie: D

 • Doe maar Aii, hij doet in 2 dagen wat fucking ig in 2 jaar niet kon. Aiii for the win.
  Toch cool, trekt ig leeg, krijgt een game naar keuze als kado!

 • No contest. Met alle respect, natuurlijk onvergelijkbare stukken, maar de professionaliteit druipt er werkelijk van af bij Aiii. Prachtig artikel!

 • Aiii! :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren