1. Waar is Tomb Raider: The Definitive Edition het goedkoopst?

Waar is Tomb Raider: The Definitive Edition het goedkoopst?

Vanaf 31 januari is het zover. Dan kun je Tomb Raider: The Definitive Edition voor PlayStation 4 en Xbox One kopen. Maar waar is de game het goedkoopst? We helpen je een handje om de beste deal te kunnen scoren.

Normaal kijken we vooral naar de vele toffe extra's die je kunt krijgen bij een pre-order, maar bij Tomb Raider: The Definitive Edition is dat niet het geval. Dat neemt niet weg dat het de moeite waard is om te kijken hoe je zoveel mogelijk geld bespaart.

Aanbiedingen PlayStation 4-versie

[edition_prices tomb-raider-2013 playstation-4 standard]

Aanbiedingen Xbox One-versie

[edition_prices tomb-raider-2013 xbox-one standard]

.

Daarnaast heeft InsideGamer-bezoeker djbosanac een goedkopere gevonden bij Webbman-Games voor 46,50. Bij YourGameZone kost de game 47,25, aldus Saidinho10.

Mocht je zelf een mooiere prijs tegenkomen die niet in het overzicht staat, laat het dan vooral weten aan andere InsideGamer-bezoekers in de reacties! Dan melden we hem ook hier in het artikel.

Tomb Raider 2.0

Tomb Raider: The Definitive Edition is een remake van Tomb Raider, de game die in 2013 is uitgebracht voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc. Voor deze nieuwe next-gen editie zijn enkele technische en cosmetische veranderingen doorgevoerd.

Wat we schreven

Dit is vast niet de eerste keer dat je van Tomb Raider: The Definitive Edition hoort. Zeker gezien de game vorig jaar al uitkwam voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC is er al het nodige over geschreven. Zo schreef Rob een review van de Xbox 360-versie van de game en beloonde hij Lara Croft’s avontuur met een 9+. Het spel schopte het dan ook niet voor niets tot de halve finales van de IG Awards.

Twijfel je nog of zo’n next-gen editie het nu wel waard is? Lees dan ook Michel’s column waarin hij aangeeft dat zo’n heruitgave op een nieuwe console soms helemaal niet vervelend hoeft te zijn. En bekijk anders ook gerust nog de trailer van de game of bijvoorbeeld de developer diary.

Wil je meer informatie over Tomb Raider: The Definitive Edition? Bekijk dan ook de pagina van de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • http://www.webbman-games.com/products… €46.95,- /////

 • €38,39 Bij:
  http://www.wowhd.nl/games/tomb-raider…

 • Is dat een betrouwbare site?

 • Betrouwbaar, maar je moet wel 2 weken wachten (@wowHD)  wow
  such site
  many price

 • WowHD is prima, maar inderdaad, je hebt de game zeker niet op launch.

 • bedankt,  toch maar bij WOWHD besteld, ik kan wel wachten. Heb tot die tijd nog AC en Killzone die ik moet spelen :D

 • Goed spel, maar als je de PS3 of '360 versie al hebt, is niet echt nodig om weer rond de €55 uit te geven. Kun je beter wachten tot ie in de budgetbak ligt.  Voor degene die hem nog niet gespeeld hebben: meteen halen :D

 • Voor mij de verassing van 2013! Wat een fantastisch avontuur was me dat!
  Een enorme aanrader, deze!!!

 • http://www.yourgamezone.nl/epages/620…  Daar heb ik em 2 weken geleden besteld voor €47.25 inclusief verzendkosten!

 • PS4: http://www.budgetgaming.nl/game-profi…  Xbox One: http://www.budgetgaming.nl/game-profi…

 • Precies, als ze er dan de moeite van het schrijven van een artikel in stoppen, maak het dan tenminste compleet.

 • Een prijs van +- €50 vind ik wat te hoog voor een grafische update, €30 had ik wel wat beter gevonden voor de nieuwe kopers. Voor de mensen die deze game al hadden gekocht had ik het wel netjes gevonden als ze zo'n upgrade aanbieding zouden krijgen zoals met games als BF. • Als je een beetje de ontwikkelingen hebt gevolgd weet je dat ze de game volwaardig vanaf de grond hebben opgebouwd. Het is geen port naar de next gen versies. Vandaar dat we de volle prijs betalen. Naar mijn mening is het waard ik heb em 2x uitgespeeld op de ps3 en alsnog koop ik em voor de ps4. Blijft een geweldig spel en nu in next gen.

 • Als je al eens voor €60 de game op de PS3 of Xbox 360 hebt gekocht dan verdien je in mijn ogen wel een upgrade mogelijkheid van zo'n €10 zodat je de game ook nog op de 'next gen' consoles kan spelen voor de mooiere plaatjes.  Dat ze de game opnieuw hebben opgebouwd dat maakt voor de ervaring niet uit. Het verhaal, de gameplay en de spelwereld worden er niet anders van. Het is enkel wat leuker om naar Lara haar nieuwe gezichtje met wapperende haren te kijken.  Je kan Tomb Raider (2013) Benelux Edition (Xbox360 en PS3) kopen voor € 14.94 of je koopt de 'next gen' versie voor €50 euro…  In de kern is de gehele game hetzelfde met enkel opgepoetste graphics, de vraag is dan of je daar 35 euro meer voor over hebt. Dat gezegd hebbende zullen er vast genoeg mensen zijn die de game voor €50 (opnieuw) kopen. :P

 • Je gelooft serieus dat dit een remake is in plaats van een port?  Ignorance is bliss…

 • die xbone versie wil je niet :lol:  Al kan je dat gerust doortrekken naar alle multiplats deze generatie.  Stil maar lid smit754927428904689, daar is een rustig hoekje waar je kan uithuilen.

 • Beetje zwakke poging om extra te cashen IG? Hier kan ik dan weer slecht tegen… Hoezo wordt deze game weer gepromoot en verdienen andere games die veel beter zijn dat weer niet?

 • Bij GTA V, CoD Ghosts en BF deden ze het ook. Waarom snap ik ook niet echt aangezien iedere gamer www.Bugetgaming.nl wel kent.

 • GTA V? Dat is nieuw? Bron?

 • Als jullie zo'n artikel maken, doe het dan tenminste goed. Ik zoek 2 minuten en vind een betere deal dan al deze suggesties, dat moeten jullie toch beter kunnen lijkt me.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren