E3 begint nu! Wat kun je op InsideGamer verwachten?

Artikel | -

Het is zover, E3 gaat vandaag van start! Wat kun je deze week op InsideGamer verwachten?

Tijdens E3 komen jaarlijks honderden aankondigingen naar buiten. Nieuwe games, trailers en screenshots, meer informatie over eerder aangekondigde games, uitgebreide previews... Je hoeft je deze week niet te vervelen. Maar wat kun je allemaal op InsideGamer verwachten?

De persconferenties

Natuurlijk zijn de persconferenties die vanaf vanavond van start gaan een belangrijk onderdeel. De platformhouders en enkele uitgevers houden persconferenties van een uur of langer, waarop ze hun nieuwste games aankondigen en tonen. Nintendo houdt een digitaal evenement, maar uiteindelijk komt dat gewoon op hetzelfde neer. De livestreams van de persconferenties kun je live bekijken op InsideGamer. Heb je daar geen tijd voor, dan kun je natuurlijk al het nieuws op de frontpage lezen.

Dit is het schema van de persconferenties:
Microsoft: vandaag om 18:30
Electronic Arts: vandaag om 21:00
Ubisoft: vannacht om 0:00
Sony: vannacht om 3:00
Nintendo: morgen om 18:00

Nieuws

Nieuws dus, en veel ook. We verwachten dat de frontpage van InsideGamer overspoeld wordt door nieuws, trailers en screenshots. Zoveel, dat het misschien wel moeilijk is om iets terug te vinden. Daarom plaatsen we na de persconferenties artikelen waarin het nieuws van die persconferenties verzameld wordt. Zo heb je een paar handige overzichtjes, voor als je geen tijd hebt maandagnacht de persconferenties te volgen. Je hoeft dus niets te missen.

Maar ook de dagen na de persconferenties verwachten we nog genoeg nieuwtjes. De beurs is open vanaf dinsdag (dinsdagavond in Nederland), we mogen de games spelen en de ontwikkelaars spreken, dus dat levert ook genoeg interessante informatie op!

Previews

En dat brengt ons bij de previews. Vanaf dinsdag kunnen we aan de slag met de nieuwste games. Verwacht vanaf woensdag dus dagelijks minstens twee previews, die in het weekend en de weken daarop gewoon doorgaan. Je wilt natuurlijk weten hoe de games die je over een half jaar of later kunt spelen, al aanvoelen. Hopelijk kunnen we je deze week meer vertellen over titels als The Division, de nieuwe Zelda en Uncharted 4! Voor de duidelijkheid: dit zijn geen bevestigingen, we hopen het gewoon.

Video

Alleen geschreven content is natuurlijk niet genoeg. Martin probeert jullie op E3 dagelijks van korte videopreviews te voorzien, zodat je niet alleen snel op de hoogte bent van de nieuwste games, maar ook wat van de sfeer op de beursvloer meekrijgt.

Onder voorbehoud: elke avond een nieuwe Saimon Says. Simon en Tess zijn natuurlijk ook op E3 voor opnames van het televisieprogramma (waarvan je de E3 special al volgende week woensdag op Veronica kunt zien!), maar hij heeft beloofd te proberen dagelijks een vlog op te nemen. Maarja, al die noeste arbeid en een feestje hier en daar kunnen wel eens in de weg zitten.

Thijs' eerste E3

Ook Thijs is mee naar E3. Het is zijn eerste keer, en dan doe je toch de meeste indrukken op. Je kunt deze week in de huid kruipen van een echte E3-rookie, want Thijs plaatst elke dag een persoonlijk dagboek over zijn ervaringen in Los Angeles. We hebben werkelijk geen idee wat we van deze artikelen kunnen verwachten. We laten onszelf ook verrassen dus!

E3 keer per dag (prijzen)

Last but not least: we geven dinsdag, woensdag en donderdag (op de E3-dagen zelf) drie keer per dag een vette prijs weg! Dan doen we overigens ook op zustersite Gamer.nl, alleen dan met andere prijzen. Je maakt dus eigenlijk elke dag kans op zes unieke prijzen. Maar je moet er wel snel bij zijn, want je kunt elke keer maar een uur meedoen met de prijsvraag! Lees hier meer over E3 keer per dag!

Op InsideGamer is tijdens E3 dus genoeg te beleven! Zet de website deze week dan ook in je favorieten, want er valt constant wat te beleven. Rest ons alleen jullie een prettige E3 te wensen! Dat er maar mooie games getoond mogen worden.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.