1. Beste Game E3 2014 Battle - Bayonetta 2 versus Middle-Earth: Shadow of Mordor

Beste Game E3 2014 Battle - Bayonetta 2 versus Middle-Earth: Shadow of Mordor

Voorheen bepaalde jullie naar welke game jullie het meeste uitkijken na de E3 met de jaarlijks terugkerende E3 Awards. The Decider bracht ons tegen het einde van de vorige Battle echter op een geniaal idee: in de volgende Battle bepalen de leden van InsideGamer wat de beste game van de afgelopen E3 was.

Dat is precies wat we de komende weken gaan doen in de Beste Game van de E3 2014 Battle. De afgelopen dagen heb je al veel van onze meningen kunnen zien en lezen over de afgelopen E3 en aan de hand daarvan vragen we om jullie meningen. Naar welke game kijk jij op dit moment het meeste uit?

Iedere dag zetten wij twee keer twee games tegenover elkaar die wel met elkaar gemeen hebben. Vervolgens is het aan jullie om op de game te stemmen waar jij het meeste naar uitkijkt. Zorgen dat jouw favoriet uiteindelijk in de finale terechtkomt heeft zo zijn voordeel want de de game die de Battle wint kun je ook voor jezelf winnen . Alleen members die reageren maken kans op deze prijs.


We hebben wel eens spannendere Battles gezien. Het begon gisteren al met Rainbow Six: Siege versus Code Name S.T.E.A.M. Die laatste maakte geen schijn van kans tegen Rainbow Six: Siege die met bijna drie kwart van de stemmen won.

Bij FIFA 15 versus PES 2015 was het ondertussen niet heel anders. Met ongeveer drie kwart van de stemmen lijkt het er op dat koning FIFA 15 nog wel even op de troon blijft zitten.

We denken zomaar dat de Battles van vandaag een stuk spannender gaan worden. We zetten in deze eerste Battle van de dag namelijk Nintendo's Bayonetta 2 tegenover Middle-Earth: Shadow of Mordor.

Platform: Wii U
Verschijnt: Oktober 2014
Zonder Nintendo was er nooit een nieuwe Bayonetta geweest. In dit nieuwste deel zien we de terugkeer van de bebrilde heks met haar bijzonder groteske rondingen. Met een nieuw kapsel en een stel nieuwe moves schopt ze weer net zoveel extreem overdreven en bizar veel kont. Met Platinum games achter het stuur betekent dat een actie-game zoals ze hem alleen in Japan kunnen maken.


Platform: pc, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4
Verschijnt: 7 oktober 2014
Middle-Earth: Shadow of Mordor is een game gebaseerd op de werken van Tolkien, maar draait voor de verandering eens niet om personages uit Lord of the Rings of The Hobbit. In Shadow of Mordor speel je als een gestorven ranger die met behulp van een wraith een tweede kans krijgt om wraak te nemen op de orcs van Mordor. Dat doe je met het klimmen en klauteren uit Assassin's Creed, het gevechtsysteem van Batman en het geheel originele Nemesis-systeem waarmee je de hiërarchie van de orcs kunt saboteren.


[poll 364]Naar welke van deze twee games kijk jij het meeste uit? Geef je stem in de poll en leg in de reacties uit waarom en wie weet win jij wil de winnaar de Beste Game van de E3 2014 Battle![/poll]

Dit artikel delen

Over de auteur

Thijs Barnhard Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Laat mij je uitleggen waarom Spelunky, Overwatch, Hollow Knight, Super Mario World en Burnout Paradise de beste games ooit zijn.

Reacties

 • Middle-Earth natuurlijk. Omdat ik nou eenmaal een Lotr freak ben. :P En de game zag er ook geweldig uit en ook de aspecten van andere games die hierin verwerkt zitten lijken me erg tof.

 • Bayonetta 2, simpelweg omdat het één van de weinige exclusives is die de Wii U zo goed kan gebruiken ook nog eens een zeer goede game lijkt te worden die ver af staat van de vele kleurrijke, vrolijke games die de Wii U rijk is.  LotR is voor de fan ongetwijfeld vet, maar ik houd het liever bij de films.

 • Shadow of Mordor, ziet er goed uit!

 • Bayonetta 1 was de beste hack slash game ooit voor mij dus daar stem ik op. SoM lijkt me overigens ook zeer interessant.

 • Shadow of Mordor lijkt me erg vet.

 • mij ook.

 • Is ie ook!

 • Shadow of Mordor!

 • Ik heb Bayonetta 1 met weinig plezier gespeeld en ik ben een grote LOTR fan dus Middle-Earth: Shadow of Mordor zal het zijn. Het hele relatie systeem met de orks lijkt overigens erg interessant.

 • Middle-Earth, reden? Het ziet er vernieuwend, mooi en origineel uit

 • Middle earth zag er wel erg vet uit.

 • Hoe awesome bayonetta ook is middle earth is gewoon beter.

 • Knap dat je dat nu al weet.

 • Middle-Earth was echt een van de beste aankondigingen van dit jaar, en ik heb helemaal niks met bayonetta dus de keuze is simpel

 • Alhoewel ik blij ben dat Nintendo verder gaat met Bayonetta, zou ik toch liever de Middle Earth game spelen. Het lijkt wel erg veel op AC, maar het sfeertje zit er goed in.

 • Shadow of mordor!!

 • Jammer dat Bayonetta niet op de ps4 komt, hiermee gaan ze dik veel geld missen. hopelijk timed exclusive, zoadt gamers met ps4 en xone ook kunnen genieten van deze game

 • dat gebeurt zowiezo al niet

 • Als ze hadden willen genieten van deze game hadden zij moeten pleiten voor het vervolg bij Microsoft/Sony want zij hebben niet met dit pareltje verder willen gaan. Deze komt sowieso niet naar PS4/XO, misschien dat mocht er een derde deel komen deze wel naar alle platforms komt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren