1. Beste Game E3 2014 Battle - The Legend of Zelda Wii U versus Halo: The Master Chief Collection

Beste Game E3 2014 Battle - The Legend of Zelda Wii U versus Halo: The Master Chief Collection

Voorheen bepaalde jullie naar welke game jullie het meeste uitkijken na de E3 met de jaarlijks terugkerende E3 Awards. The Decider bracht ons tegen het einde van de vorige Battle echter op een geniaal idee: in de volgende Battle bepalen de leden van InsideGamer wat de beste game van de afgelopen E3 was.

Dat is precies wat we de komende weken gaan doen in de Beste Game van de E3 2014 Battle. De afgelopen dagen heb je al veel van onze meningen kunnen zien en lezen over de afgelopen E3 en aan de hand daarvan vragen we om jullie meningen. Naar welke game kijk jij op dit moment het meeste uit?

Iedere dag zetten wij twee keer twee games tegenover elkaar die wel met elkaar gemeen hebben. Vervolgens is het aan jullie om op de game te stemmen waar jij het meeste naar uitkijkt. Zorgen dat jouw favoriet uiteindelijk in de finale terechtkomt heeft zo zijn voordeel want de de game die de Battle wint kun je ook voor jezelf winnen. Alleen members die reageren maken kans op deze prijs.


Terwijl Bayonetta 2 en Middle-Earth: Shadow of Mordor het nog lekker met elkaar uitvechten starten wij alvast de laatste Battle van deze eerste ronde. Het is deze keer Nintendo versus Microsoft. Het is The Legend of Zelda Wii U versus Halo: The Master Chief Collection

Platform: Wii U
Verschijnt: 2015
Een nieuwe Legend of Zelda is altijd iets om enthousiast van te worden, maar deze keer helemaal want met dit nieuwste deel gaat de serie eindelijk weer eens een beetje op de schop. Voor het eerst is er een open wereld om te verkennen en dat gegeven alleen al is genoeg om ons te laten watertanden. Details over de game zijn momenteel nog schaars, maar meer dan een Link's nieuwe blauwe shirt en pijl en boog hoeven wij niet te zien. Dit gaat een game worden waarvoor je een Wii U gaat halen.


Platform: Xbox One
Verschijnt: 14 november 2014
Het hele verhaal van Master Chief samengevoegd op een enkele disc. Dat is precies wat Halo: The Master Chief Collection is. Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 en Halo 4 worden opnieuw uitgebracht op de Xbox One maar dan in 1080p en in 60fps. De game bevat ook de multiplayer modi van al deze games wat ervoor zorgt dat de uiteindelijke game meer dan 100 maps bevat.


[poll 365]Naar welke van deze twee games kijk jij het meeste uit? Geef je stem in de poll en leg in de reacties uit waarom en wie weet win jij wil de winnaar de Beste Game van de E3 2014 Battle![/poll]

Dit artikel delen

Over de auteur

Thijs Barnhard Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Laat mij je uitleggen waarom Spelunky, Overwatch, Hollow Knight, Super Mario World en Burnout Paradise de beste games ooit zijn.

Reacties

 • ZELDA.

 • Verrassend :P

 • Zelda, zonder twijfel, wordt weer een toppertje!

 • Openwereld Zelda of knallen in een HD jasje, dan ga ik voor de punt oren van Zelda!

 • Wauw, echt?

 • Zelda! het spel wat altijd bom vol zit met leuke originele puzzel's
  En het verhaal houd je meestal op het randje van je bank..
  Het word weer prachtig!

 • Uiteraard Zelda!

 • Een oneerlijke strijd die naar alle verwachting toch dik gewonnen zal worden door Zelda.

 • Had Halo liever met een andere gezien in de battle. Hierdoor gaan veel goede games er in de eerste ronde al uit.  Maargoed zonder twijfel… ZELDA!

 • Halo omdat die in 2014 uitkomt

 • Halo omdat die in 2014 uitkomt

 • MCC by far :)

 • zeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazzeldazeldazeldazeldazeldaeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazzeldazeldazeldazeldazeldaeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazzeldazeldazeldazeldazeldaeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazzeldazeldazeldazeldazeldaeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazzeldazeldazeldazeldazeldaeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazeldazelda

 • No contest lijkt me. Zelda U wint dit gemakkelijk en terecht.

 • Oneerlijke strijd xD. Ben benieuwd naar de nieuwe Zelda, of het echt mij reden geeft de WII U ooit nog aan te schaffen. Maar het wint sws van Halo, dus mijn stem gaat naar Zelda.

 • Altijd Zelda ;).

 • Zelda zonder twijfel.

 • Werd geen zak wijzer van die Zelda-trailer, maar toch blij dat ie er aan komt.

 • Zelda. Heb Halo wel eens uitgeprobeerd, en ik vind er werkelijk niks aan, terwijl vrijwel elke Zelda me altijd weer weet te vermaken. Dat zal hier niet anders zijn.

 • Nintendo fanboys…….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren