1. Live: InsideGamer speelt EA Sports UFC tegen Power Unlimited

Live: InsideGamer speelt EA Sports UFC tegen Power Unlimited

Een hele speciale livestream vanmiddag: we spelen namelijk live EA Sports UFC met de redactie van Power Unlimited!

In augustus verhuizen we naar de uitgever van de Power Unlimited, en waarom alvast niet aan elkaar wennen door elkaar helemaal de grond in te stampen? Martin gaat dus langs bij de Power Unlimited om daar de eer van InsideGamer te verdedigen.

Let dus op, de livestream begint om 15:00 uur en in plaats van de het InsideGamer Twitch-kanaal, kun je het nu bekijken via het Power Unlimited Twitch-kanaal . En gewoon hier op de website natuurlijk, onder deze zin!

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Volgende keer wel echt bier drinken…

 • Ik drink ook alcoholvrij bier en daar is niks mis mee.
  Als jij denkt van wel spoor je niet in mijn ogen aangezien het gewoon kwestie van smaak is. Ik vind echt bier kattenpis en ik krijg er hoofdpijn van dus ik heb niet eens een keus als ik een lekker biertje wil drinken.
  Maar al had ik een keus, IK vind alcoholvrij bier zelfs lekkerder :)  En WAAROM moeten we allemaal aan de alcohol en is het anders nep.
  Ik snap dat echt niet. Stelletje alcohollisten en niks meer.

 • Hoe kan je nou zeggen dat bier naar kattenpis smaakt? Sowieso smaakt ieder merk pils anders, maar behalve pils heb je ook nog vele soorten bier die bij ieder merkje anders smaken.  Sowieso heb ik geen idee hoe kattenpis smaakt en jij blijkbaar wel, maar mocht het smaken naar een pils, dan zou ik toch eens een pils proberen in plaats van kattenpis. Krijg je waarschijnlijk minder hoofdpijn van.

 • Prima als je geen alcohol wilt, netjes, zou ik hier in het oosten niet vol kunnen houden met al die tentfeesten.  Maar ik snap niet hoe je wél alcoholvrij bier lekker kan vinden, maar gewoon bier naar kattenpis vindt smaken. Want alcoholvrij smaakt alsnog gewoon naar bier en is qua smaak nou ook weer niet zó ver schillend met 'echt' bier. Dat is zeggen 'bronwater vind ik heerlijk, maar kraanwater daar ga ik van over mijn nek'.  alcoholvrij bier zuip ik alleen als ik moet rijden voor de voetbal en vervolgens in de kantine na wil drinken. Maar dat bier is in mijn ogen als het WK op dit moment ; het beste is d'ruit ;)

 • Volgende keer wel echt bier drinken…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren