1. Saimon Says: Vragen(v)uurtje over de Pijnbank en The Order

Saimon Says: Vragen(v)uurtje over de Pijnbank en The Order

Simon beantwoordt deze keer onder andere vragen over The Order: 1886, de Pijnbank en over jullie: de community.

Heb jij ook een brandende vraag voor Simon? Stuur 'm dan naar saimonsays@insidegamer.nl

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Hahaha, je einde is weer spot on! Thanks voor het beantwoorden. Wat betreft no-life, ik zie in mijn gmail gewoon 28 mailtjes staan naar saimonsays en bedacht me dat ik 6 vragen gemiddeld had, daarna uitrekenen, dus 10 seconden werk, komt niet eens in de buurt van no-life. However, het feit dat ik nu de tijd neem om dit te beargumenteren bevestigt wel het één en ander over mijn no-life gehalte.  Anyways, waar is Final Fantasy XV in je lijst? Zit het al in je hoofd dat het waarschijnlijk 98% kans heeft om uitgesteld te worden naar 2016?

 • Haha ja dat vroeg ik me ook al af, waar is Final Fanasy XV? Die had ik toch zeker wel verwacht getuigen je lofzang na het bekijken van de trailer, haha :)

 • Gaat 2015 niet halen. Durf ik appelsap op in te nemen.

 • Oh wee als het in 2015 wordt gereleased, ik kom terug op de appelsap!

 • FF XV is een van de weinige spellen waar ik echt op wacht.

 • Jij ook bedankt voor de vloggs!!!

 • Is de uncharted trilogie officieel aangekondigd?

 • Ooooh shit sorry simon! Ik was weer es zo stom om mn vragen niet gisteren te sturen maar pas laat in de middag. Anyway, misschien verdienen ze wel een plekje als 1e vragen in 2015 :) Plak er dan maar ook de vraag bij: Wat zou jouw goede voornemen van dit jaar simon? Nu nog nie beantwoorden natuurlijk, heb je nu nog genoeg tijd om er over te filosoferen.  Anyway leuke vlog en voelt echt als een toffe community zo bij saimon says. Keep it up!

 • Stond er een hond uit een bak met water te lurken ofzo :')

 • Ik vind insidegamer best een leuk programma alleen wat betreft gamejournalistiek is het vele malen minder dan de reviews en previews op deze site. Een half uur is ook gewoon veel te kort om meerdere games diepgaand te benaderen en ook nog eens items te maken. Je zou daarom ook in het programma insidegamer kunnen verwijzen naar een review op de website. Dat wanneer mensen de volledige review willen ze deze op insidegamer kunnen lezen dan wel bekijken. Wat meer uitgebreide video reviews (in plaats van geschreven) op de site zouden dan ook welkom zijn. Verder zijn je vlogs zeer vermakelijk. Ga daar absoluut mee door in 2015.

 • Ik ga zelf wel proberen als member een paar video (p)reviews te maken. Maar vanuit de redactie zou ook wel vet zijn. Dan echt een review en niet alleen bespreken via een redactie video

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren