1. Saimon Says: E3 2015 wordt een knalfestijn

Saimon Says: E3 2015 wordt een knalfestijn

Elke woensdag behandelt Simon je vragen die je kan insturen naar SaimonSays@InsideGamer.nl. Deze week heeft Simon nog een berg oude vragen gevonden en die gaat het natuurlijk voor je beantwoorden, want zo is hij.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Oké.. duidelijk antwoord..:P Ik lees op veel fora dat crossplatform tussen de Xbox One en PC toegejuicht wordt door toch een redelijke grote groep. Waarom? Omdat het het simpelweg mogelijk maakt voor mensen met een Xbox One om met hun PC vrienden te spelen en andersom. Er is een grote groep mensen die geen geld heeft voor een dikke game PC maar wel graag samen willen spelen met vrienden die dat wel hebben. Ik geloof je hoor als je zegt dat het echt geen ding wordt en op zijn hoogst een leuke feature, maar wil maar duidelijk maken dat er toch wel wat enthousiasme is over de ontwikkeling.  Wat betreft Silent Hills ga ik gewoon duimen, duimen en nog meer duimen..! Nogmaals dank voor je antwoorden..:)

 • Leuk dat Darude Sandstorm deuntje onder je video ;) !

 • Shit alweer vergeten een vraag in te zenden! Volgende week nieuwe kansen!

 • Cross platform gamen zou ik wel een goede feature vinden. Zo heb je genoeg mensen die een bepaalde (tweede) console kopen om samen met vrienden te spelen, als je gewoon op je Xbox tegen PS mensen kan spelen zou dat toch veel beter zijn voor de consument? Zou ook meteen de communities van kleinere games groter maken.  Ben het wel met je eens dat het geen speerpunt is, maar voor de toekomst zeker wel een interessante feature.

 • Ja, PS/Xbox vind ik interessant. Maar Xbox/PC veel minder.

 • Ja daar kan ik me ook wel in vinden.

 • vind xbox/pc ook niet zo interessant betekent dat pc gamers ook voordeel hebben tegen console gamers met bijv. schiet spellen

 • Wat betreft framerate gaat dat zeker op, maar muis en toetsenbord ondersteuning zit er wel aan te komen voor de Xbox One. Maar competitief zal het niet super werken, voor coöperatieve games is het een ander verhaal.

 • Nu Nintendo 'The Legend of Zelda Wii U' niet gaat tonen (wat voor een groot Nintendo fan als ik natuurlijk zwaar waardeloos is), hoop ik op een nieuwe Banjo-Kazooie game tijdens de presentatie van MS en ook hoop ik dat indie developer Playtonic iets kan/gaat laten zien van hun nieuwe 'spiritual successor' van BK: Project Ukulele.  Voor de rest hoop ik iets over de nieuwe Nintendo NX te horen te krijgen en eventueel over een nieuwe Mario 3D platformer. :)  (En als het niet teveel gevraagd is ook nog even en oude Zelda game (TP, Zelda II) remake… Een man mag hopen he!)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren