1. Let’s Play GTA 5 Online - Vier amateur ninjas doen een Heist - Part 1

Let’s Play GTA 5 Online - Vier amateur ninjas doen een Heist - Part 1

Let's Play een GTA 5 Online Heist op PC! Waarom ook niet? Ralf, Douwe, Michiel en Kjetil uit Noorwegen, spelen de eerste drie setups, waarna ze morgen verder gaan met de Heist zelf. Dus ga er maar even lekker voor zitten en zie onze vier amateur ninjas een Heist doen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • 37:24 voor mijn ultieme fail. Toetsenbord en vliegen blijft een probleem voor mij. Het zwemmen erna is ook pijnlijk om te zien.

  • Beste moment :P Zeker je timing met het einde van die missie hahaha :P

  • heists zijn te easy. had wel wat meer verwacht van dit, raar dat mensen zulke makkelijke set ups en heists falen… zelfs op normal.    vliegen is easy, zelfs met toetsenbord en muis. practice makes perfect.

  • Normaal doen wij ze ook op Hard, probleem is met opnames die niet iedereen 3 uur de tijd heeft. Beetje marge is wel fijn. Tijdens de opnames gingen we eigenlijk maar twee keer echt dood, de rest was meer een vervelende 'cut' geweest. Nu kunnen we gewoon doorspelen. Soms moet je een offer maken voor een betere video haha.

  • had het niet over jullie, speelde een paar dagen geleden de finale samen met een paar gasten (randoms) die van series a funding. je hoeft alleen wat gasten te killen en de vrachtwagens te beschermen, en die randoms kunnen zelfs dat niet eens ^^. dat was meer mijn punt, dat je af en toe faalt moet kunnen, vooral als je de heist niet kent. maar de heists zijn te easy, moet je na 2 keer spelen wel makkelijk kunnen halen.    wel leuke vid btw;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren