1. Skyrim Mods - Saimon Says

Skyrim Mods - Saimon Says

Een game die je speelt als je echt niks te doen hebt, iedereen heeft er wel eentje. Die van Simon is The Elder Scrolls V: Skyrim. Op de PlayStation 3 is die game natuurlijk niet meer om aan te zien, dus wil hij de game in volle glorie spelen op PC, met alle toeters en bellen....dus met mods, maar hoe werkt dat?

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • http://www.nexusmods.com/skyrim/? is your friend. Alle top mods staan er in. Jouw PC gaat het echt wel trekken, maar je moet even kijken dat er niet mods zijn die conflicten met elkaar. Maar ik juich het toe, mods met Skyrim. Het ziet er zo waanzinnig goed uit op de PC met de draw distance mods, meer bomen, veel hogere kwaliteit texturen enzo. Mooi gras, betere paden, meer objecten (zoals vaten, touwen, fruit, noem maar op)  oh en by the way: Dat momentje wat je beschrijft in Markarth is één van de redenen waarom ik Skyrim zo supervet vind. Die randomness en echt voortvloeien van het verhaal op die manier, ongelofelijk. Net wat je zegt 'ik ga zo meteen dit doen en daarna hier naartoe' en dan drink je ven en NOPE! Je gaat nu hier naartoe en kijk maar wat je doet!

 • En als je dan mods installeert via Nexus Mod Manager voor Skyrim, dan heb je een handige tool die kijkt naar de plugins en zijn bestanden en je voor je in de juiste load order zet. Zodat je geen game krijgt die crashed (misschien). De tool heet LOOT en is hier te vinden: https://loot.github.io/

 • Het scheelt al heel wat als je de steam Workshop voor mods gebruikt want dan heb je geen gedoe met mapjes en dergelijke. Mod abonneren en steam installeert de mod.
  http://steamcommunity.com/app/72850/#…  En zoals hierboven kan het ook via Nexus mod manager.

 • Als ik één mod mag aanraden: Perkus Maximus. Dat is een gameplay overhaul mod. Geeft een heel nieuw gevoel aan Skyrim.

 • Skyrim heb ik ook behoorlijk veel gespeeld en ik pak 'm waarschijnlijk binnenkort ook weer op. Ik heb 'm alleen grotendeels zonder muziek aan gespeeld.  Op een gegeven moment kwam ik in gevecht met een draak en de battle tune van dat gevecht ging niet meer weg, alsof ik continu in gevaar was. Ik had ongeveer tien uur in de game zitten en was al eens opnieuw begonnen omdat ik niet blij was met m'n character. Zodoende had ik geen zin meer om opnieuw een nieuw character aan te maken en liet ik de muziek maar voor wat 'ie was. 200 uur ongeveer die game gespeeld, zonder muziek.  Blijft wel nog steeds een game om op te pakken en uren te spelen. De DLC moet ik nog steeds doen eigenlijk. Deze zomer waarschijnlijk :-)

 • Wat voor jou Skyrim is, is voor mij Heroes of Might and Magic III. Die speel ik altijd wel weer eens als ik mij verveel, vaak gewoon een externe map downloaden en gaan. Daar kun je je gemakkelijk uren in verliezen!

 • Immersive Armor en Immersive Weapons. M'n laptop trekt al die grafische mods jammer genoeg niet, maar zodra ik weer in NL ben ga ik lekker modden met m'n desktop. Ik heb die game denk ik al 3 keer doorlopen, elk jaar lukt het me wel weer.

 • Mijn spel waar ik altijd weer op terugval is Halo. Altijd mijn basisspel.

 • KIjk anders ook even hierzo:
  http://skyrimgems.com/
  Een hele mooie lijst van de beste mods voor skyrim in catogorieën gesorteerd met waarderingen erbij. Zeker de moeite waard om te kijken want je komt hele interessant shit tegen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren