1. Destiny is eindelijk weer leuk - Saimon Says

Destiny is eindelijk weer leuk - Saimon Says

Zeiken is leuk, maar ook heel erg makkelijk. Zeggen dat iemand iets goed heeft gedaan, is veel moeilijker. Simon gaat een poging wagen een compliment te geven en meteen een kuub veren in de reet van Bungie te steken. Kijk 'm gaan!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Helemaal waar Simon! Heb the prison of elders gedaan op level 32, super vet best pittig op stukken. Nu ben ik nog wel benieuwd naar die trials of osiris, ben op destiny alleen totaal geen pvp speler. Maar nu kan daar best verandering in komen!

 • De uitbreiding brengt idd wat nieuws met zich mee. Wat ik echter jammer vind is dat je binnen 30 minuten door de nieuwe missie heen bent. Ik heb de PoE gedaan op verschillende levels en brengt wel een toevoeging met zich mee. Trials of Osiris heb ik nog niet gespeeld, ga ik binnenkort wel doen.  Wat ik helaas jammer vind van Bungie is dat je een Season Pass koopt in het begin vetrouwend op leuke extra content (als ik kijk naar Halo). Krijg je maar twee (kleine) uitbreidingen en de grote uitbreiding moet je voor gaan betalen..

 • Hele week destiny al?!?! En the witcher dan Simon?

 • Waarschijnlijk deze zomer of eind deze zomer ook Destiny halen, dat komt deels door jouw enthousiasme Simon! Ik ga het op de Xbox One halen, dus helaas geen multiplayer met je

 • Trials is inderdaad een prachtige toevoeging als PVP endgame. Veel lucratiever en meer uitdagend dan de gewone Crucible. Afgelopen weekend tweemaal een flawless victory behaald met mijn team en de voldoening die zo'n prestatie geeft (incl. de rewards natuurlijk) is echt ongekend. Dat gevoel had ik niet meer sinds de eerste keer Vault of Glass.

 • Ik weet niet wat ik verkeerd doe, maar qua PVP bak ik er weinig van in Destiny.. In games als Halo en COD kom ik altijd wel in de top 25%, maar ik heb 't gevoel dat ik ook maar wat "endgame" guns moet verzamelen voordat ik PVP weer ga proberen.

 • Ik ben niet zo voor House of Wolves om eerlijk te zijn. Het verdienmodel is erg krom omdat je er minder moeite voor moet doen dan voorheen. De verhaalmissies zijn slap, Prison of Elders is soms erg frustrerend en een noodzaak om hoger level te krijgen en Trials of Osiris is één grote camp bende.

 • Okay.. Op een enkel gebied na hebben we alles in de House of Wolves story gezien. Dat het een prima verhaal is, soit. Maar vergeet niet dat deze DLC's geen enkele invloed hebben op het niet bestaan van een grote main story zoals die aanwezig had moeten zijn in de main game. Daarnaast zijn we nog steeds voor Treasure Keys en Etheric Light overgeleverd aan RNGsus. Wat een bizar slechte ontwikkeling blijft het. Je speelt vitale rollen in bijv. Prison of Elders of Raids en krijgt er geen zak voor.  Daarnaast heb je de Trails of Osiris waarbij je je eigen Fireteam mee moet brengen en wat ook lang niet voor iedereen mogelijk is. Daardoor zullen een heleboel mensen afhaken puur op het feit dat ze geen fireteam van drie bij elkaar krijgen. Zeker met PvP zie je dat vaak gebeuren. Dat deze mode het kersje op de taart is geeft eigenlijk aan hoe ruk de rest wel niet is.  En dan hebben we het nog niet eens over de Prison of Elders… Die sh*t is zo scripted als wat en verveelt na twee keer doorploegen al zo stierlijk dat ik me serieus afvraag hoe ze 20 euro durven te vragen voor de losse update. Je kunt gewoon letterlijk met twee vingers in je neus er doorheen rennen omdat het constant dezelfde troep is. En heb je het dan eindelijk gehaald, dan krijg je (wederom) helemaal niets fatsoenlijks uit de eindkistjes want tjah, het moest allemaal zonodig oneerlijk random zijn.  Ik ben een speler van het eerste uur maar na het zien van House of Wolves vraag ik me serieus af waar Bungie mee bezig is. Ik ben in ieder geval zeer zeker NIET te spreken over de House of Wolves, waar ik met The Dark Below toch veel positiever was over de game.. Als ze die random loot drop troep eens serieus overhoop gaan gooien wil ik er nog wel over nadenken om Comet te gaan scoren, anders is deze DLC de laatste geweest voor mij in ieder geval.

 • loop jij met 2 vingers in je neus door level 34 en 35 in prison of elders? voeg me ff toe dan… mag je me er vanavond 3 x doorheen loodsen.  PSN: SoonTiel  ik vind juist beter 3 man fireteam, die heb je immers sneller bij elkaar dan 6 man voor de raids.  je moet ook niet aan de hogere PoE beginnen zonder treasure key, of je moet voor armor- en waponcore gaan, maar anders is het idd zonde van de moeite.  gister level 34 gehaald. ronde 1 tot 3 was een "makkie". tot die hive kamer. pffff, gewoon een uur vast gezeten daar, de laatste ronde was dan weer prima te doen!  mijn warlock is nu 34. denk eind deze week andere characters ook. :)

 • Speel echt veel teveel Destiny maar deze uitbreiding is echt een doodsteek.
  Prison of Elders is hooguit 2 a 3 weken leuk want dan ben je level 34 en heb je genoeg cores en light om al je favoriete gear/slots en wapens uit te maxen.
  En dan moet je inderdaad wachten tot vrijdag voor de Trials. Dus Di-Do de inmiddels te makkelijke Vault/End doen? Saai en al te vaak gedaan.
  En kan je dan Trials spelen dan voor gear die je helemaal niet meer nodig hebt.
  Ook mis ik (vooralsnog) goede nieuwe wapens die de vaste Black Hammer/Jellyhorn slots gaan vervangen.
  Het enige leuke blijft met anderen spelen maar als niemand over een paar weken meer iets nodig heeft dan ben ik bang dat men massaal het spel laat liggen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren