1. Wat spelen we dit weekend? 17 en 18 juni

Wat spelen we dit weekend? 17 en 18 juni

Helaas is er een eind gekomen aan E3 2017, maar dat betekent dat we in ieder geval genoeg tijd hebben om het gewone leven weer op te pakken en te genieten van het weer. Natuurlijk kan je ook op je gemak een game opstarten en lekker bijkomen van de gekte rondom E3 en dat is precies wat wij gaan doen. Check wat wij spelen dit weekend en laat in de comments weten wat jij speelt. Fijn weekend!

Jules Schlicher
Komend weekend zit ik weer lekker thuis bij mijn ouders in Limburg. Dit betekent niet alleen een hereniging met het ouderlijk nest, maar ook met vlaai, barbecueën zoals alleen mijn familie dat kan, lopen met de liefste labrador ter wereld, en mijn gameconsoles, die momenteel in hun dozen zitten om mijn hoofd bij mijn scriptie te houden - voor zover dat lukt... In elk geval pak ik mijn Xbox One weer uit, zodat ik een paar uur los kan gaan in The Witcher 3 en Halo 5. The Witcher 3 vanwege het onnavolgbare avontuur, en Halo 5 voor de lekkere schiet-actie.

Simon Zijlemans
Bekentenis: voor iemand die heel vaak roept dat Rare dood is, heb ik de Nintendo 64-periode van deze studio overgeslagen . Het originele Perfect Dark, beide Banjo Kazooies en zelfs GoldenEye; ik heb het nooit écht gespeeld. Dat zal er waarschijnlijk mee te maken hebben dat ik geen Nintendo 64 had, maar goed. Het is dit weekend even tijd om een klein beetje van die schade in te halen en dus beuk ik me non-stop door Conker's Bad Fur Day heen. Want hé, je moet iets, toch?

Dennis Mons
Ik heb nog niet echt iets in de planning, maar ik zou best even van iemand iets leuks kunnen lenen. Aan de andere kant werd ik door Jacco gewezen op de HD-versie van Ratchet & Clank, een game die ik toentertijd helemaal kapot hebt gespeeld en ik zo leuk vind dat ik misschien even een redactie-PS4 in mijn tas mik en voor een schijntje die game uit de PlayStation Store ga trekken.

Thijs Barnhard
Ik heb net het eerste einde NieR: Automata gezien en ik zit nu nog met heel veel vragen. Daarom ga ik dit weekend natuurlijk meteen beginnen aan de tweede verhaallijn! Om het gehak op robots een beetje in te perken start ik daarnaast ook ARMS weer op. Die game is dit weekend voor iedereen verkrijgbaar dus dat betekent dat ik online wat kont kan gaan schappen. Als een Master Mummy de vloer met je aanveegt weet je dat je het tegen mij opneemt!

Bert de Vries
Geen tijd voor een lang verhaal! Ik moet keihard aan de bak voor alle komende releases: ik moet The Evil Within nog spelen, XCom als voorbereiding op Mario + Rabbids Kingdom Battle, Destiny maar weer eens checken en beginnen aan seizoen 5 van Overwatch! Druk druk druk!

Esmee Otter
Final Fantasy 14 smeekt nog om mijn aandacht dus daar zal ik me dit weekend vooral op storten. Binnenkort komt de Stormblood-uitbreiding uit en ik ben nog lang niet hoog genoeg level om gelijk daarbij mee te kunnen spelen. Daarnaast heb ik net Life Is Strange uit de PS Plus-games gevist, dus misschien dat ik daar ook eindelijk aan begin, afhankelijk van hoe vermakelijk FF14 dit weekend blijft.

Bas Vroegop
Ik vlieg dit weekend terug van mijn vakantieadres, maar bij thuiskomst gaat de pc meteen aan voor Final Fantasy 14. De komende dagen zijn volledig vrijgeboekt zodat ik zonder afleiding Stormblood kan spelen. De vraag is nu: level ik eerst mijn Ninja naar 70, of kies ik toch eerst voor de nieuwe Red Mage?

Jacco Peek
Ik ga dit weekend even bijkomen van al het E3-geweld en nog eens rustig wat beelden terugkijken, zoals die van Anthem. Sowieso wil ik de demo’s van Ever Oasis en Marvel vs. Capcom: Infinite checken, maar stop ik ook ongetwijfeld Injustice 2 in mijn Xbox om nog even een paar potjes te vechten. Mocht er nog tijd zijn voor een andere game, dan ga ik eens goed kijken tussen mijn gigantische backlog.

Brian Artiles Govita
Na een drukke, maar wel hele vette week kan ik weer gerust mijn console aanslingeren en een spelletje opstarten. Hoogstwaarschijnlijk wordt dat Injustice 2. Ten eerste, omdat het een brute fighter is en ten tweede, omdat ik nog een appeltje te schillen heb met een zekere persoon hier op de redactie. Hopelijk ben ik volgende week een stukje beter om diegene eindelijk eens een lesje te leren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik speel nu Arms wat een maf spel is het…
  En af en toe Zelda Breath of The Wild..

 • Ik ga weer verder met Dishonored 2, maar er moet ook nog eventjes aan school gewerkt worden. Nog een paar dagen bikkelen dan heb ik vanaf woensdag vakantie en kan ik me eindelijk in een groot avontuur gaan storten, The Witcher 3.  Fijn weekend!

 • Dit weekend Arms en kijken of ik met Disgaea 5 mijn eerste personage level 9999 kan krijgen.

 • Ik heb bijna The Last Guardian afgerond. Ik vind hem echt heel vet, ze hebben alleen niet gelogen wat betreft de controls.. Bedroevend. Ondanks dat is het toch een pareltje. Yakuza 0 ligt erna op me te wachten. Prettig weekend!

 • Na de trailer van Wolfenstein 2 te hebben gezien heb ik weer erg veel zin in The new order

 • Ik speel nu Battlefield 1 pc! Toch maar gekocht en dan ook nog een beetje mortal kombat erbij!

 • BF1! Nog steeds op weg naar lvl110. Nu 97. Niet slecht voor een vader van twee!

 • Afghanistan als ik jouw foto zie? of toch Mali?

 • Final Fantasy XIV stormblood natuurlijk !

 • Shadow of Mordor op de Xbox aan het spelen om weer even in het verhaal te komeb voordat deeltje 2 uitkomt.

 • Killing Floor 2 met vrienden gewoon een verslavend game en de andere dgn bf1 en bioshock the collection beginnen met deel 1 nooit gespeeld eingelijk vondt er nooit zak aan maar Meschien nu wel.

 • Simon! Je blijft me (positief) verrassen! :D

 • Piet en Simon Sitting in the tree..
  K-i-s-s-i-n-g!
  First comes love.
  Then comes marriage.
  Then comes baby
  Sucking his thumb,
  Wetting his pants,
  Doing the hula, hula dance!

 • Rustig aan, zijn echt de ergste uren van m'n leven tot nu toe. Die camera+controls zijn echt misdadig anno 2017. Maar ik zet door! Er zit ergens wel iets in, diep verborgen.

 • Verdomme, waarom ben ik hieraan begonnen? Ik wil nu echt héél graag een nieuwe Conker. Die natuurlijk nooit gaat komen :(

 • Niet overdrijven Deftones! XD  @Simon
  Grappig om te lezen dat de 'Conker stadiums' bij veel mensen hetzelfde zijn. In het begin dacht ik ook echt; 'Waarom staat dit spel in godsnaam zo goed aangeschreven', maar na een paar uurtjes kon ik niet meer stoppen met spelen!
  Kun jij Phil Spencer niet even een berichtje sturen, over dat hij team Rare aan het werk moet zetten? XD

 • Dirt 4, WipEout, Tekken 7, Horizon, Persona 5, Yakuza 0 of MLB the Show. Nog geen idee welke van deze dit weekend gespeeld gaat worden.

 • Arms en Mario Kart 8 DX voor mij dit weekend :)

 • Ben jij wat goed in het spel Marco ik word steeds afgemaakt..
  Het begin is moeilijk..

 • 'T gaat steeds beter ;) Maar het is pittig ( zowel on- als offline )

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren