1. IG in LA - Sea of Thieves

IG in LA - Sea of Thieves


Tijdens de E3 2017 Showcase van Xbox mocht Ron de game Sea of Thieves bevingeren. Is het een mmo? Nee, zo bleek snel. Is het instanced, als in, een shared world? Ja. Maar met hoeveel mensen loop je dan rond in die wereld? En is er ook een doel buiten schatten zoeken? Er was een boel onduidelijkheid. Die onduidelijkheid is er na onze speelsessie op de E3 nog steeds. Maar één ding weten we nu zeker: Sea of Thieves met vrienden is een feestje.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Jammer. Enige exclusive die de Xbox heeft en dan wordt het ook nog eens een fail. Microsoft heeft de strijd verloren van Sony. ;)

  • In before Sony fanboys?

  • Volgens mij vindt Furyan het leuk om te trollen (is zo nu en dan ook zeker leuk), want ik zie vaak verschillende meningen van 'm, haha. :P    OT:
    SoT, Ori & Super Lucky's Tale worden voor mij top games! :D

  • Wat ik begreep uit feedback en informatie is dat de wereld inderdaad "instanced" is, maar je onderwater een soort van "random server" joined, waardoor je niet weet hoeveel vijandelijke crews / schepen er in je sessie zitten, de encounters zullen daardoor random zijn.    Hoeveel crews er uiteindelijk per map zullen zijn is nog niet veel over bekend, maar in interviews praten ze over verschillende grote van schepen, van kleine solo schepen (met 1 zeil en een anker) tot 4 man schepen (die je in de demo en gameplay ziet) tot 10 man schepen in de nabije toekomst.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren