1. Dragon Quest 11 na 2 dagen al meer dan 2 miljoen keer verkocht in Japan

Dragon Quest 11 na 2 dagen al meer dan 2 miljoen keer verkocht in Japan

Dragon Quest 11 is 2.080.806 keer verkocht in de twee eerste dagen dat de game verkrijgbaar was in Japan.

Dat meldt de Japanse uitgave Famitsu. Alleen 29 en 30 juli worden meegerekend qua verkoopcijfers. De game is in Japan verkrijgbaar op 3DS en PlayStation 4. De 3DS-versie is 1.130.468 keer verkocht, terwijl de PlayStation 4-versie 950.338 keer over de toonbank is gegaan.

Deze cijfers zijn gebaseerd op verkochte fysieke exemplaren en verkochte downloadkaarten. Exemplaren die volledig via de eShop of PlayStation Store zijn aangeschaft zonder downloadkaart, zijn niet meegeteld.

Dragon Quest 11 komt in 2018 in het westen uit onder de naam Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age. De game is tevens in de maak voor de Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Erg veel zin in deze game als hij in 2018 naar het westen komt. Die visuele stijl + (tikkeltje ouderwetse) gameplay past precies in mijn straatje :)

  • Goed om te horen dat de game goed verkocht word, zodra hij in 2018 in Europa te koop is bestel ik hem gelijk.

  • Gefeliciteerd square!

  • Top dat hij ook deze kant op komt! Ook top dat de Switch een versie krijgt. Verrassend dat dit apparaat toch erg goed ondersteund lijkt te gaan worden, en dit bedoel ik zo positief mogelijk. Zie Nintendo graag floreren.

  • Dayum, nice!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren