1. Kom vrijdag 22 september een middagje gamen bij IG en test drie vette gamemonitoren

Kom vrijdag 22 september een middagje gamen bij IG en test drie vette gamemonitoren

Heb jij een scherp oog voor detail? Dan is InsideGamer naarstig op zoek naar jou! Normaal gesproken zijn wij degenen die games en hardware recenseren, maar dit keer laten we jullie aan de slag gaan.

We zijn op zoek naar drie hardware geeks (geuzennaam!) die met ons op drie vette Samsung-monitoren willen komen gamen en dan in een blogje vertellen wat ze van de apparaten vonden. Lekker een middagje hangen en gamen dus hier op de redactie.

Niet alleen testen jullie de Samsung 27- and 32-inch CHG70's, maar ook deze belachelijk grote (en vooral brede) Samsung CHG90 49"!

En je gaat ook niet met lege handen naar huis want we hebben vette goodybags voor de drie uitverkorenen. In de bag zit onder andere een Samsung Bluetooth-speaker. de game Atomega, een bioscoopbon t.w.v. 30 euro en een snoeppot met jellybeans (dat laatste is natuurlijk doorslaggevend).

Dus heb jij zin om op vrijdag 22 september om 14.00 bij ons een middag te komen gamen, stuur dan een mailtje naar redactie@insidegamer.nl onder vermelding van 'monitortestmiddag'. Tot vrijdag!

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren