1. Win een vrolijk, kleurig, vet Mario + Rabbids goodiepakket

Win een vrolijk, kleurig, vet Mario + Rabbids goodiepakket

Mario + Rabbids mag best gerekend worden tot een van de grootste verrasingen van het jaar en behoort zeker tot de top tien van tofste games van 2017. Niemand had verwacht dat zowel de combinatie van Mario én Rabbids, maar ook een turn based strategy game zo ontzettend goed zou werken in een Mario-game.

Ondertussen hebben de lollige personages een behoorlijk fanbase opgebouwd en wij mogen er een paar weggeven samen met andere vette goodies. In de bag zit:

 • Een t-shirt

 • Een masker van Rabid Mario

 • Een dubbelzijdige poster

 • Een figurine van Rabbid Yoshi

Wat moet je daarvoor doen? Vertel ons in de comments welke volgende gamefranchise moeten infiltreren en natuurlijk ook hoe en waarom en wellicht word jij de gelukkige winnaar van een van de goodie bags.


(Oh en wil je liever een Rabbid Mario of een Rabbid Luigi: die geven onze collega's van Gamer.nl en PU.nl weg.)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Behalve de Disney karakters kunnen de Rabbids ook goed de Kingdom Hearts wereld op zijn kop zetten.

 • Ik zie ze graag terug in Resident Evil's Raid Modus! =)

 • Mario + Rabbids is toch wel echt één van DE grote game verrassingen van de afgelopen tijd!
  Wat een (onverwacht) vette game! :D

 • Nooit X-com gespeeld dus? :P

 • De setting van die game is totaal niet mijn ding, helaas. :)

 • Hey hallo Piet!
  Het was rustig zonder jouw…

 • was je blij of verdrietig met de rust, deftones?
  Kaas is ook gesignaleerd. Extace, is nog in extase.

 • Ik weet het niet zeker Richh :)
  Als ze maar niet weer zo doorslaan he…

 • De rabbids mogen een wereld als die van Dark Souls komen opvrolijken. Op die manier kan de PEGI van Dark Souls omlaag, waardoor kinderen ook aan de slag kunnen met dit heerlijke genre. Gevolg is (jong geleerd, oud gedaan) dat meer gamers goed worden in Dark Souls, waardoor de makers het spel weer moeilijker moeten maken, wat weer ten goede komt voor de hardcore Souls spelers. Ik zeg win-win. Dus, hup hup Rabbids, op naar Dark Souls!

 • In Saints Row. Reden is simpel, Saints Row is al zo gek als een deur en Rabbids aan toe voegen die je met dubstep gun kan beïnvloeden kan eindeloze hilarische momenten opleveren.

 • Zo lijkt een survival horror als Resident Evil ook wel geschikt. DLC voor deel 7.
  Sluipend in VR door een donkere gang. Voorzichtig een deur open doen om dan oog-in-oog te staan met twee Rabbids die met een verkleedpartijtje bezig zijn. Wegrennen in het donker terwijl die twee hysterisch achter je aan komen met hun geschreeuw :)  Gears of War. Geeft een nieuwe kijk op emergence day wanneer de Rabbids uit de grond verschijnen i.p.v. de Locust grote-lach.

 • Na het succes van Mario x Rabbids zie ik maar al te graag een nieuwe samenwerking tussen Nintendo en Ubisoft gebeuren. Wat te denken van Donkey Kong x Rabbids? De konijnen die Kong Island hebben ingenomen en Donkey Kong's rust helemaal verstoren. Ik weet zeker dat de familie Kong hier niet kan mee lachen…

 • Dit idee had ik dus ook al! Wat zou dat tof zijn zeg!
  Of wat denk je van Banjo x Rabbids (dat zou dan wel een X exclusive worden, maar dan nog)? :D  Desalniettemin vind ik Mario + Rabbids echt één van de meest aangename game verrassingen van de afgelopen jaren.
  Wat een top game!! :)

 • Mario+Rabbids is echt een hele toffe game geworden.  De Megaman Franchise zou ook goed kunnen mixen met Rabbids. Alle klassieke robotmasters zoals Metalman kunnen in een Rabbidjasje worden gestoken. Daarnaast kunnen de Rabbids zich natuurlijk ook verkleden als Roll, Protoman en Dr Wily. Denk voor de artstijl aan de nieuwe 2d Rayman games. Ben heel benieuwd hoe deze action-platformer gaat uitpakken.

 • Crash Bandicoot Racing Rabbids. Nu we laatst de oppoetsbeurt van Activision hebben gezien van de originele trilogie, is de smeek om diens racinggame groter dan ooit. Hoe tof zou het dan ook zijn om een re-imagination van deze game te zien waarin de Rabbids hun steentje bijdragen. Beide franchises hebben een niet al te serieuze stijl en ik denk dat deze goed met elkaar zouden samengaan. Enkele wapens die in Mario + Rabbids zitten kunnen in deze game een comeback maken om het racen een extra (persoonlijke) dimensie te geven. De naam is overigens een knipoog naar Rayman Raving Rabbids, de platformgame die in 2006 is uitgekomen.

 • De Rabbids zijn een regelrechte plaag. Laten we de schimmelplaag uit The Las of Us vervangen met een konijnenplaag. Hopen gewassen zijn kapot gegeten door deze dolgedraaide mafkezen. Het voedsel is schaars. Pesticiden om de konijnen uit de dunnen, hebben hen tot monsterlijke carnivoren veranderd. Nu is de vraag: kom jij op het menu of is het vanavond gemarineerd konijn?

 • Doe mij maar Rabbids + FIFA! Een arcade spin-off waarbij rabbids tijdens een wedstrijd uit holen uit het veld springen, bananenschillen neergooien, extra ballen in het spel brengen, en op alle andere manieren proberen het voetbal zo lastig en zo gek mogelijk te maken!

 • Haa! Wat dacht je van de combinatie Rabbids en Yooka-Laylee. Ik zie het zo voor me!

 • ik vind dat ze de wereld van gta mogen overnemen hoe vet dat die rabbids in the real world alles op zijn kop zetten auto,s jatten ga maar door dat zou killer zijn :P

 • ik zou ze wel willen zien in Super Mario Smash Bros. Je ziet Rabbid Mario op het character rooster en als je op Rabbid Mario klikt bij het character rooster kun je hem veranderen in rabbid luigi, rabbid Peach, rabbid yoshi, Spwany, rabbid wario, Rabbid Toad dat is een Rabbid maar dan in de kleren van Toaden Gold Rabbid dat is een normale Rabbid maar dan in het goud. Ze hebben de zelfde wapens als in de game Mario + Rabbids kingdom battle behalve Spwany, Rabbid Toad en Gold Rabbid die hebben andere wapens. Rabbid Toad heeft een vlag met het Rabbid teken erop die hij bij zich draagt, Spwany kan lasers schieten met zijn speciale bril die hij op heeft en Gold Rabbid heeft een goud zwaard die hij bij zich draagt. Ik zou het leuk vinden als dit zou gebeuren want de Rabbids zorgen altijd voor chaos en in Super Mario Smash Bros kan bijna niemand ze tegen houden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren