1. Dit was het nieuws: Assassin's Creed Origins en Pokémon

Dit was het nieuws: Assassin's Creed Origins en Pokémon

Foto vermoorde Russische ambassadeur verwerkt in Batman-game

De gevoelige foto van de vermoorde Russische ambassadeur uit 2016 is verwerkt in Telltale's Batman: The Enemy Within.

Het gaat hier om een foto van Andrei Karlov, de Russische ambassadeur voor Turkije, waarin het beeld is te zien vlak nadat hij neergeschoten is tijdens de opening van een tentoonstelling in december 2016. De brute, openlijke moord werd destijds wereldwijd in het nieuws gebracht.

De tweede episode van de Telltale-game, genaamd The Pact, is deze week verschenen. Een speler was het opgevallen dat de foto van de vermoorde Russische ambassadeur bewerkt is in een scène waarin verteld wordt over de inbraak bij Gotham's makelaardij. Het is mogelijk dat de gevoelige afbeelding per ongeluk verwerkt is in deze scène, waarbij de ontwikkelaars niet goed hebben gekeken naar de bron van de foto.

Telltale heeft vooralsnog niet gereageerd op de situatie. Hieronder is de originele foto te zien, met daarna een screenshot van de scène waarin deze is gebruikt. Wat vind jij van het gebruik van deze politiek geladen foto? Laat het weten in de comments.

Complete Edition van Horizon: Zero Dawn verschijnt eind dit jaar

Een 'Complete Edition' van Horizon: Zero Dawn is vanaf 6 december verkrijgbaar in de winkels.

Deze editie van de eerder dit jaar verschenen actiegame bevat zowel de originele game als de binnenkort te verschijnen uitbreiding The Frozen Wilds, dat op 7 november beschikbaar moet zijn.

Daarnaast bevat de Complete Edition ook alle bonusconcent uit de Digital Deluxe Edition van de game, waaronder een digitaal artboek, een PS4-thema en exclusieve wapens en outfits.
Horizon: Zero Dawn is ontwikkeld door het Nederlandse Guerrila Games en is een succesvolle nieuwe franchise voor Sony. Eerder deze week bleek het de eerste game ooit om een Gouden Kalf te winnen.

Stranger Things-game is nu gratis te downloaden

De Stranger Things-game is nu gratis beschikbaar in de App Store en Google Play voor Android en iOS.

Stranger Things: The Game is gemaakt door Texas Studio BonusXP inc. en uitgebracht door Netflix. De game neemt de vorm aan van een ouderwetse top-down retrogame, waarin spelers de rol van personages uit de serie aannemen om puzzels op te lossen.
Het spel is bedoeld om het tweede seizoen van de serie te promoten, die op 27 oktober verschijnt op Netflix. Stranger Things: The Game is gratis te downloaden voor iOS en Android . Bekijk hieronder alvast de trailer.


Live-action Sonic-film krijgt herstart dankzij Paramount

Het leek even alsof we (helaas?) geen Sonic-film mochten gaan kijken, maar gelukkig is daar Paramount Pictures die de live-action film van Sonic the Hedgehog op heeft gepakt.

In 2016 werden de plannen voor deze film al bekendgemaakt. Er kwam echter geen vaart in het proces. Daarbij had Sony recent het project op stop gezet. Nu heeft Paramount Pictures de draad opgepakt en is de live-action Sonic the Hedgehog-film weer volop in de maak.

Deadpool director Tim Miller is aangewezen als executive director van deze film. Hij zal hierbij hulp krijgen van regisseur Jeff Fowler en producer Neal H. Moritz, die onder andere bekend is van The Fast and Furious. Wie precies het verhaal gaat schrijven is nog niet bekend, wat waarschijnlijk de reden is waarom we nog geen informatie hebben over waar de film over zal gaan.

Het plan voor de visuele stijl van de film is om een combinatie te maken van live-action en CGI-elementen. Wanneer de bekende blauwe egel in de bioscopen te zien zal zijn is nog niet duidelijk.

Assassin's Creed Origins: Geboorte van de Brotherhood - Trailer

Ubisoft heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Assassin's Creed Origins, waarin de geboorte van de Brotherhood belicht wordt.

In de video wordt het einde van de Medjay gemarkeerd met de geboorte van de Brotherhood. Bayek vecht voor rechtvaardigheid en zijn volk, dat in gevaar blijkt te zijn. Ook zien we dat Bayek wordt benoemd tot beschermer van de ware farao, zoals Medjay in het Oude Egypte dat wel vaker opgedragen kregen.

In de hands-on preview , die vandaag verschenen is, kun je alvast veel informatie lezen over het verhaal en gameplay van Assassin's Creed Origins. Bekijk hieronder de trailer.

Ook zijn Xbox One S-bundels aangekondigd. Een Xbox One S 500GB met Assassin's Creed Origins is vanaf 27 oktober te koop voor 279 euro, op de releasedatum van de game. Daarnaast is er een bundel die een Xbox One S 1TB bevat met Assassin's Creed Origins en Rainbow Six Siege voor 349 euro.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Slordig foutje van telltale games maar shit happens.  Volgens mij gaat die Sonic film echt niet werken en zal misschien franchise zelfs een deuk oplaten krijgen.  Tja wat moet ik over AC origins zeggen, zodra ik weer wat (terecht) positiefs zeg over de game word de hondsdolheid van sommige mensen gelijk weer geactiveerd. Mijn excuses dat ik gewoon kan genieten van een franchise met een geweldige verhaal en dito gameplay, dat is het enige dat ik kan zeggen :P ;)

 • (Terecht)  Met dat woord verklaar je direct waarom iedereen zo op je reageert. Jij brengt het als feit terwijl jouw positiviteit over de game subjectief is. Als je jouw taalgebruik wat meer terugbrengt naar jezelf dan zul je zien dat mensen het leuker gaan vinden om de discussie met je aan te gaan, zonder je gelijk een fanboy te noemen of zelfs uit te schelden.  Ik denk namelijk zelf dat Origins te kort gaat schieten op het gebied van animaties, verhaal en gameplay. Maar goed, we kunnen dit pas stellen natuurlijk als de game daadwerkelijk uit is.

 • Met het het stukje "(terecht)" bedoel ik dan ook naar mijn mening. Nergens presenteer ik mijn mening als feit. En ik hoef niet te zeggen "mijn mening" of "ik vind" ook zonder die woorden kun je er van uit gaan dat ik enkel mijn mening uit.

 • Terecht is echter wel een indicatie dat je je mening meer als feit ziet.  Serieuze vraag; waarom vind het nodig om het woord terecht te vermelden (zoals je ziet zorgt dit voor discussies)?  Daarnaast had je in je bericht gewoon kunnen zeggen dat je erg uitkijkt naar de game, en dat jij het verhaal en de gameplay van AC games geweldig vind. Dat komt al heel anders over (ookal snap ik zelf niet goed waarom je letterlijk bij elk AC bericht dit moet plaatsen, maar dat is jouw eigen keuze uiteraard).

 • Het stukje "terecht" was meer om aan te geven dat ik vind (ja je weet wel mijn mening) dat ik het terecht vind om zo positief over de Assassin's Creed franchise te zijn.  Tja waarom moeten sommige letterlijk bij elk AC bericht zeggen dat Ubisoft schoften zijn?

 • Maar als je zegt dat het terecht is om positief te zijn over AC, dan zeg je eigenlijk dat de AC franchise goed is. En niet dat je dat vind. Maar prima, hier kunnen wel moeilijk over doen, maar ik denk dat je snapt qat we bedoelen;)  Verder snap ik ook niet waarom mensen bij elk bericht negatief moeten doen. Dat vind ik eerlijk gezegd nog erger ook. Maar sta daar lekker boven joh!  Ik weet nog wel (ga geen namen noemen) dat er iemand was die bij elk bericht over Destiny 2 ging zeuren hoe kut het was. Vind ik erg apart.

 • Origins ziet er ook goed uit Meta. Enorm hyped!
  Heb jij hem ook al in de pre-order staan?

 • Niet zeker of je nou oprecht bent maar ik geef je een voordeel van een twijfel. ;)  Het antwoord op je vraag is: ik heb hem al sinds de E3 aankondiging in de pre-order gezet (de Gods edition)

 • Yay de platenspeler is weer eens gebroken.

 • Jeeeuh de zielepoot is nog steeds een zielepoot.

 • weeh weeeeeeeeeh weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh is het enige wat ik hoor wanneer je weer eens aan het huilen en liegen bent.

 • Huilen misschien. Liegen nooit sowieso niet op insidegamer.nl.

 • Ben het wel met Blue eens dat je het op deze manier wel een beetje zelf uitlokt Meta, en net als Blue vind ik het prima dat je zo uitkijkt naar AC, dat weet je ook. Maar je hoeft dit niet onder ieder AC bericht kenbaar te maken toch? Want dit wekt irritatie op.  San,  Jij bent beter dan dit, laat je niet zo kennen en reageer gewoon normaal. Ik snap je irritatie volledig, maar probeer je in te houden, je komt er nergens mee. Wel wat hypocriet aangezien ik Piet laatst ook als een klootzak heb behandeld (Sorry Piet, heb mn excuses richting jou nog gemaakt onder datzelfde artikel, geen idee of je dit gezien hebt), want ook ik irriteerde mij aan het mateloos positief reageren op en het eeuwig verdedigen van Nintendo door hem.  Maar de klootzak uithangen staan wij boven toch? Feedback geven is prima, maar ff op een manier zodat iedereen hier wat mee kan en niemand beledigd raakt.

 • Maar ik mag toch gewoon op alle AC berichten reageren. En ik kan niet meer zeggen dan dat ik er naar uit kijk, ik de trailers etc goed/mooi vind etc.

 • Als er iets met feedback gedaan zou worden zou dat perfect zijn . Maar in dit geval gebeurt dat niet, ook dat zie je toch?

 • Omdat jou feedback nergens maar dan ook nergens opslaat.  Nogmaals ik mag gewoon op alle AC berichten reageren zonder dat iemand gelijk begint met fanboy stop met elke keer positief zijn.  Misschien zijn posts herhalend ja, maar moet ik bij het ene bericht positief zijn en bij een andere gelijk 180 negatief?

 • San,
  geef ik je ook weer gelijk in.  Meta,  Natuurlijk mag je dat. Je mag ook achter een giertank aanlopen als je dit wilt, maar kijk dan alleen niet verrast op als je een bak stront over je heen krijgt.

 • Tja ik ben van mening dat men gewoon niet butthurt moet gaan doen omdat ik in tegenstelling tot sommige andere Assassin's Creed wel helemaal geweldig vind.  Want ik vraag mij echt af is het nou zo erg dat ik de Assassin's Creed franchise zo geweldig vind.  Ik ga in ieder geval echt niet mijn enthousiasme beperken (en overigens kan ik dat ook niet ookal zou ik dat willen)

 • Maar San, als er (in jouw ogen) door meta niks wordt gedaan met de feedback, waarom blijf je dan reageren? Lijkt me een onbegonnen zaak dan. Moet je natuurlijk helemaal zelf weten, daar niet van.  Ik denk (en ga er vanuit) dat meta opzich best om kan gaan met feedback, maar dat hij deze comments zo niet ziet omdat er altijd wel iemand is die aanvallend/beledigend reageert.  @meta
  Tuurlijk hoef je je enthousiasme niet te beperken (zou ik ook niet doen), maar probeer gewoon op je manier van verwoorden te letten. Ik denk dat dat al veel frustraties bij anderen wegneemt. Daarnaast zou ik ook niet op alle negatieve berichten blijven reageren. Dan komt het net over alsof je AC constant aan het verdedigen bent. Dit is in ieder geval feedback vanuit mijn kant, wat je ermee doet mag je zelf weten natuurlijk.;)

 • Laat meta hemzelf zijn. Ik kijk ook uit naar origins. Lijkt me een mooi spelletje.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren