1. Traileranalyse: de 5 opvallendste feitjes uit de Star Wars The Last Jedi-trailer

Traileranalyse: de 5 opvallendste feitjes uit de Star Wars The Last Jedi-trailer

We zaten er vanochtend vroeg al klaar voor: de nieuwe, volledige trailer van Star Wars Episode VIII: The Force Awakens! En hoewel er nog talloze kleine dingetje op zullen duiken vandaag met betrekking tot de trailer en alles wat erin te zien is, hebben we alvast de 5 opvallendste dingen voor je op een rij gezet.


Heb jij zelf ook nog dingen gespot? Laat ze echter in de comments!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Woehoe. Het begint met SW nogal op de Marvelfranchise te lijken. Ik zie de trailer wel een keer in de bioscoop voorbij komen en in december zie ik de film wel. Game of Thronesachtige analyses hierop loslaten lijkt me niet bijzonder boeiend :p

 • Disney.
  Just….Disney.

 • Waar maken jullie uit op dat als Luke zegt "I've seen this raw strenght once before" dat dat over Kylo Ren gaat? Lijkt me een aanname, geen feit? Kan ook over papa Vader gaan?

 • gaat waarschijnlijk inderdaad over Darth vader

 • Gaat waarschijnlijk over Kylo.
  Aangezien ze tegelijkertijd de brandende school laten zien, wat Kylo deed…en Kylo was Luke's lieveling, omdat Kylo zo goed was in de force.
  En destijds had Luke weinig gevoel/begrip over de Force om zijn vader aan te voelen, dat kwam volgens mij pas later toen hij ging studeren, zo ook op dat eiland waar hij nu zit.

 • Zal me niks verbazen dat Rey naar de Darkside gelokt word, en Kylo terug naar light

 • Dat dacht ik ook en zou uber cool zijn. Dat Rey uiteindelijk Leia killed ipv Kylo.

 • Zou cool zijn, maar het is Disney.
  Ookal gaat Rian waarschijnlijk meer van de Grey Jedi introduceren, wat Rey en Kylo uiteindelijk worden waarschijnlijk.
  Luke studeert namelijk op het eiland over de eerste Force gebruikers, toen er nog geen splitsing was, en ja, Jedi en Sith hebben beide goede en slechte kanten die niks zijn, en Luke lijkt hier va af te willen.

 • die trailer van de vorige film laat de hand van luke zien maar komt volgens mij niet voor in de film en de hand van kylo zal wel volgens mij uisteken naar zijn (stief/pleeg)moeder(carrie fisher)

 • Leia is gewoon zijn moeder hoor. ^^'
  En Luke kwam in de film voor, voor 2 minuten ongeveer.

 • Rey wordt geen Dark Side. Grey Side wordt geopend in de films.
  Maar ik vind Kylo killing Leia van twee kanten, ene kant wil ik het niet omdat ik liever iets heb als de planet van the Resistance die geëxplodeerd wordt met Leia daar in gesprek met Poe(aangezien Leia een soort moeder schijnt te worden voor hem) over een communicatiemiddel, omdat hij op een andere(veilige) planeet zit, meeste mensen lijken namelijk geen CGI Leia te willen.
  Aan de andere kant zit het wel in Kylo's character building om dat te doen, dus snap ik het ook wel.
  Stiekem hoop ik wel beide. :)
  Als Leia dood gaat, laat haar dan ook sterven op een vuist in de maag manier, gewoon dat je (bijna) aan het huilen bent. Dat verdiend Carrie Fisher.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren