1. Fun: Bowser reageert op alle outfits in Super Mario Odyssey

Fun: Bowser reageert op alle outfits in Super Mario Odyssey

Veel Nintendo Switch-gebruikers hebben al uren in Super Mario Odyssey gestoken. Het zal deze spelers zeker opgevallen zijn dat er een grote collectie aan Mario-kostuums te verzamelen is.

Nu blijkt het dat spelers niet de enige zijn die deze outfits interessant vinden; ook aan Bowser gaan deze niet onopgemerkt voorbij. Als Mario het kostuum van Luigi aan heeft dan zegt de klassieke eindbaas bijvoorbeeld:

“Die outfit komt me bekend voor, maar ik kan er mijn vinger niet op leggen… Niet dat het uitmaakt, want je bent NIET UITGENODIGD!”

DEZE VIDEO BEVAT SPOILERS! Bekijk hieronder de video waarin Bowser reageert op alle kostuums van Mario als je je hier niet druk om maakt .

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • Deze game is echt subliem! VOOR MIJ 1 van de beste games (zo niet DE beste game) van de afgelopen 10+ jaar! :)

 • Hij is zeker erg goed. Maar imo niet zo goed als Mario Galaxy, World, Mario Bros 3 en/of 3D land en al helemaal niet zo revolutionair als Mario 64.
  Maar een dijk van een game is het zeker ;)

 • Daarin verschillen we dan van mening. Dat de game niet zo revolutionair is als SM64 lijkt me logisch, haha.
  Qua gameplay overtreft SMO SM64 in ieder geval wel (imho), maar ik zou ze in een ranglijst van beste Mario games beide op plek 1 zetten. :)  Dat je 3D Land beter vindt dan SMO, is voor mij echt NIET te begrijpen. Ik kan geen 1 element opnoemen of zelfs bedenken wat beter is in 3D Land, dan in SMO. :P 3D Land staat bij mij onderaan in het lijstje van beste 3D Mario games. :)

 • Voor mij ook sowieso de GotY.  Mario Galaxy en Odyssey zie ik als 2 aparte 3D Mario's. Galaxy is meer gericht op pure platform actie en Odyssey is speels op de padvinder tour aan het pleasen. Maw; je bent constant aan het ontdekken en uitpluizen met hier en daar wat elementen waarin platformactie even de boventoon voeren. Allebei hebben ze hun charme.  3D Land was een leuke handheld game, zoals een Super Mario Land ook het magere broertje was van de console serie. Maar nergens in de buurt van welke console 3D Mario game ook imo. Sunshine included.  Dat revolutionaire wat een Mario 64 bracht gaan we denk ik nooit meer zien via de huidige manier van gamen. Dat is het wiel opnieuw uitvinden.

 • Mario odyssey is een zeer goede game. Maar ik vind dat de game teveel power moons heeft. Omdat 90% van de manen veels te eenvoudig zijn. Daarbij vind ik de helft van de kingdoms zwak tot matig. Het js zeker eem goede game. Maar voor mij een 8.5 en ik denk dat Mario en Rabbids mij meer heeft gepakt dan zowel Zelda als Mario. Mario 2 en Zelda 3. Want ook Zelda is niet zo goed zoals de eerste keer het doet vermoeden

 • 90%? Ik weet zeker dat je ze niet allemaal (999) verzameld hebt, want dan zou je dat niet zeggen. 'Veel' zijn er gemakkelijk te vinden ja, maar een hele hoop ook echt niet.  En welke Kingdoms vind je dan 'zwak tot matig'? :)
  Sommige zijn in mijn ogen te kort, maar dat wordt gecompenseerd door andere hele grote Kingdoms.
  Dit is btw de grootste Mario game. :)  Mijn top 5 games van 2017 tot nu toe:
  - Odyssey
  - Breath Of The Wild
  - Cuphead (gelijk aan M+R)
  - Mario+Rabbids (gelijk aan Cuphead)
  - Samus Returns

 • Zit nu op 518. En sws is die 999 flauwekul aangezien je er iets 150 bij kunt kopen. Plus rond de 80 krijgt uit achievments van toadette Daarbij kauwen ze elke opdracht uit in ieder kingdom bijvoorbeeld de verkleedpartijen. De goomba die verliefd op je wordt. De koopa races. Ze hadden beter per kingdom 20 echt goede power moons kunnen doen. Ipv van deze hoeveelheid waar 90% of laten we zeggen 80% matig zijn. En veels te simpel  En van de kingdoms vind ik alleen Metro, Luncheon, Bowser, en wooded echt briljant  De rest is leuk maar niet bijzonder. • Van de 999 moons, zijn er 880 te halen via normale gameplay en dienen er 119 gekocht te worden. Munten verzamelen is 1 van de dienen die een Mario game een Mario game maakt, dus voor mij is het geen probleem.
  Bijzonder leuk? Neuh. Logisch? Ja hoor. :)  Je moet het zo zien. In ieder Kingdom zijn nog steeds 20 (of meer) Moons met echt goede missies (o.i.d.) te vinden, de rest is dan wat gemakkelijker. Ik zou de verhouding tot simpel/ingewikkelder meer op 65/35 zetten. :)  Vind je bv. de Sand, Cap, Sea & Mushroom Kingdoms niet vet/leuk?
  Ook al zijn deze wat kleiner, qua gameplay vind ik ze echt top.  Je zou voor de gein SM64 nu weer eens moeten spelen, dan merk je wel wat SMO zo goed maakt. Als je een beetje doorspeelt hebt je SM64 binnen enkele uren voor 100% uitgespeeld. (Redelijk logisch, daar niet van.) :)

 • 880? Volgens mijn informatie zijn het 842. Maar ik vind die munten verzamelen ook geen ramp. Maar ik vind de overvloed aan power moons niet goed. Laatst moest ik mij 3x verkleden voor 3 power moons in een kingdom. Dan hebben ze niet gedacht aan de kwaliteit maar eerder hoe proppen we deze game vol met Power moons. Dat deden ze met shrines ook al in Breath of the wild waar een gedeelte herhaling terug kwam.  En cap was saai. Sea aardig niet bijzonder. Sand aardig niet bijzonder. En Mushroom kingdom is leuk bedacht maar je kan niet het hele kasteel door dat is zonde.  Maar het is een zeer leuke game. Maar de tienen die het krijgt is overdreven

 • Nope. 880 inclusief Triple Moons.
  Ik heb het nageteld. :)  Ik kan me niet herinneren dat ik me ooit in een Kingdom 3x om heb moeten verkleden, haha.. Kun je je herinneren waar dat was of voor welke Moons? Gewoon uit nieuwsgierigheid!  Het lijkt erop dat we andere meningen hebben over de Kingdoms en het uiteindelijke cijfer voor de game zelf. Geen probleem natuurlijk. :)
  Echter had ik eerlijk gezegd ook totaal niet verwacht dat Peach's Castle in z'n geheel beschikbaar zou zijn, haha.
  DAT zou ik nou eens graag als DLC (ja, echt ja) willen zien en dan incl. een aantal remastered levels van SM64! :D  Mijn cijfer voor SMO is een 10-.
  Een - voor het ontbreken van een hubworld.

 • alles waar nintendo over poept is voor jou sublime pietje.. beetje last van tunnelvisie jonguh?

 • Ja man, daarom heb ik bv. ARMS, Fire Emblem Warriors, Pokken DX & 1-2-Switch niet gekocht en zou ik MK8;D een 8 en Splatoon 2 beoordelen met een 8 en niet hoger.  Ook wordt het eindelijk tijd voor een nieuw en goed onlinesysteem incl. app.  Daarnaast zijn BotW & Odyssey de 2 best beoordeelde games van de afgelopen jaren, dus zo raar is dat niet. ;)  Zal ik even ijs voor je halen Zorewin? :)

 • Al die scores dat ze geven is echt overdreven, geen enkele game is perfect en toch geven ze het een 10? 9,5 kan ik nog begrijpen. Ocarina of time is nog steeds mijn beste game ooit.

 • Klopt. Geen game is perfect. Dat zou echter betekenen dat er NOOIT een 10 gegeven zou kunnen worden, hoe subliem of 'bijna perfect' dan ook.  Een 10 staat meer voor 'essentieel' en 'deze game mag je ECHT NIET missen'. Tenminste, zo komt het op mij over.
  Ik snap verder wat je bedoelt hoor, daar niet van. :)  Dit is btw 1 van je eerste 'niet-troll posts'…
  Hier heb ik lang op gewacht zeg. Pohhh!

 • Ijs? ik voel geen burn hoor.. feit is dat je over alles van nintendo heen spuit van geilheid.. Prima maar zowel BOTW als de nieuwe mario horen niet hoger als een 8 te krijgen.. geweldige games maar teveel mis mee voor een 10

 • Ah SMO zit zeker in mijn GOTY lijstje :) maar ik kan mijzelf niet recht in de spiegel aankijken als ik Nier Automata niet op nr 1 zet ;)
  Als we toch een persoonlijk top 5je doen:
  1. Nier Automata
  2. Zelda BOTW
  3. Mario O
  4. Golf Story
  5. Horizon ZD  Opvallend veel switch games dat wel :)

 • @Zorewin
  Je komt er niet onderuit jongetje.. BURN!!  NEE MAN! Geen 10'en!
  9.7's. ;)  @HanTheMan
  Mooi lijstje! :)

 • In lake kingdom was dat.  Maar nee het is een goede game. Maar is voor mij niet perfect.

 • Oja, klopt! 3 kostuums laten zien aan die 3 vissen! :)
  Daarnaast nog een keer omkleden om binnen te mogen in de kamer met die jurk.  No problemo! :)

 • @Zorewin
  Als je het zo irritant vind van een ander , waarom deel je dan hoe geil je PC is ?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren