1. Wookiee Leaks: A Star Wars News Update - Peter maakt zijn eigen filmsprops

Wookiee Leaks: A Star Wars News Update - Peter maakt zijn eigen filmsprops

Nog 33 hele dagen wachten tot we naar Star Wars: The Last Jedi kunnen (althans, als je vandaag op deze link geklikt hebt). Goddank kunnen we ons tot die tijd prima vermaken met de Wookiee Leaks en binnenkort natuurlijk Star Wars: Battlefront 2.We trappen dan ook af met een recap van de nieuwe tv-spot, waar we vorige week slechts even een eerste glimp van in Wookiee Leaks konden stoppen. Ook checken we even de video van EA waarin ze de gameplay van maar liefst 14 heroes laten zien, waaronder Yoda, Kylo Ren, Darth Vader, Luke Skywalker, Emperor Palpatine, Chewbacca en Darth Maul.

Laten we echter zeker niet vergeten te melden dat er wederom een gast aanwezig is die enorm veel met Star Wars heeft. Sterker nog, Peter de Haas, de gast in kwestie, is zo bevlogen over de films dat hij zelf met veel oog voor detail Star Wars film props namaakt. Hiervoor gebruikt hij, net als de propdesigners van de films zelf, alles wat hij maar kan vinden; van schroefdoppen tot shampooflessen, van sigarenkistjes tot de buis van een oude stofzuiger. Hij heeft zelfs complete kostuums nagemaakt waaronder een Jedi robe en een X-Wing-pilotenpak en -helm, waarvan hij laatstgenoemde ook meegenomen heeft.

En het is niet alleen Star Wars-spullen die hij maakt. Hij heeft ook een prachtig masker meegenomen uit de film The Mask, twee toverstaffen uit Harry Potter, de Orb uit Guardians of the Galaxy en heel veel Star Trek-props uit The Original Series, Voyager, Deep Space 9 en The Next Generation.

Dus hoewel ook deze Wookiee Leaks weer tjokvol Star Wars-weetjes zit, gaan we lekker breed en kun je stellen dat we laten zien hoe trots we zijn op on ze 'filmnerd' geuzennaam.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Waar Dennis ook aan de slag gaat die star wars agenda van hem drukt ie er altijd flink doorheen.

  • Niet zo zeuren hoor. Dit topic is juist interessant en heeft bestaansrecht op insidegamer.nl

  • Sorry XTC, geloof het of niet: Wookiee Leaks was niet mijn idee, maar ik doe het met enorm veel plezier.

  • Weet iemand of die miss een site heb waar je props kan kopen/bestellen?

  • Wauw hetzelfde artikel 2x posten voor meer clicks en views! BUMP

  • Wat een fantastische kerel!

  • Eensch!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren