1. Update: UFC-streamer 24 uur lang geband van Twitch

Update: UFC-streamer 24 uur lang geband van Twitch

Update: De Twitch-streamer die gisteren deed alsof hij UFC 3 aan het spelen was, maar een eigenlijk echte wedstrijd uitzond is nu 24 uur lang geband op Twitch. Daarbij heeft zijn stunt hem 3.000 extra volgers op Twitch, 3.000 volgers op Twitter en meer dan 1.000 subscribers op YouTube opgeleverd.

De streamer, Adrian Lester, voegt toe: "Het is op dit moment fantastisch. Mensen mailen me voor interviews en zo. Ik ben zo beroemd nu! Het kost je al 10.000 om alleen wat met me te praten. Een e-mail sturen kost je 5.000."

Hij geeft wel aan dat hij een beetje bang is voor serieuze consequenties. "Nu moet ik er gewoon mee rollen en hopen dat ik niet word aangeklaagd of naar de gevangenis moet. Mensen doen dit soort dingen constant. Als ze mij willen krijgen, moeten ze iedereen pakken die zoiets streamt," vindt Lester.

Origineel bericht: Een Twitch-streamer deed gisteren net alsof hij UFC 3 speelde, maar zond eigenlijk gewoon een echte wedstrijd uit.

De streamer Lester_Gaming deed gisteren alsof hij UFC 3 aan het spelen was door een echte wedstrijd uit te zenden. Het gaat om de UFC-wedstrijd tussen Holloway en Aldo. Het is tegen de regels om officiële, gelicenseerde opnames op Twitch te streamen. Twitch heeft een algoritme om illegale content te herkennen en te verwijderen.

Toch lukte het Lester_Gaming om de illegale content te streamen. Hij gebruikte hiervoor een green screen om zichzelf met een controller in zijn handen over de opname te positioneren, zodat het leek alsof hij de wedstrijd zelf speelde.

Hij tweette daarbij: "UFC 3 heeft fantastische graphics." Het is niet duidelijk hoe lang hij precies de stream live heeft kunnen houden, maar de clip in de tweet laat hier in ieder geval een klein gedeelte van zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Komisch :)

  • Hahaha die kerel zen commentaar.

  • Als Ufc 3 er echt zo uit komt te zien dan hebben ze goud in handen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren