1. Fortnite: Battle Royale krijgt kerstupdate

Fortnite: Battle Royale krijgt kerstupdate

Epic Games viert de kerst met een nieuwe update voor Fortnite. De ontwikkelaar voegt met een kerstupdate onder andere nieuwe wapens toe aan het spel.

De 1.11-update brengt de Battle Royale-modus helemaal in de kerstsfeer. Om te beginnen heeft Epic Games bijvoorbeeld de ‘Battle Bus’, waar spelers mee naar de map gebracht worden, omgetoverd tot een kerstcadeau. De bus is versierd met kerstlampjes en de luchtballon is vervangen door een grote kerstman. Op de map kunnen spelers bij speciale kerstbomen minimaal twee kisten vinden met loot en zijn de Supply Drops verandert in kerstpakketten.

Ook voegt de kerst-update nieuwe items toe aan Battle Royale. Zo kunnen spelers nieuwe outfits voor personages aanschaffen, zijn de bosjes, waar spelers in kunnen veranderen, versierd met kerstlampjes en is er een heus sneeuwballenkanon toegevoegd. Hierbij zijn de granaten veranderd in sneeuwballen die dezelfde hoeveelheid schade doen.

Verder brengt de 1.11-update vier nieuwe Heroes naar de coöperatieve modus ‘Save The World’. Er kan nu gespeeld worden als Sarah Claus, een Alchemist, Blitzen BASE Kyle, een Warden, Snow Stalker Jonesy, een Demolisher en Fragment Flurry Jess, een Reclaimer. Er zijn tevens twaalf nieuwe wapens beschikbaar, waaronder snipers.

Vorige week bracht Epic Games nog een tijdelijke 50v50-modus naar Fortnite: Battle Royale. In deze Last Team Standing-modus nemen twee teams van vijftig spelers het tegen elkaar op totdat de tegenstander volledig is uitgeschakeld.

De 1.11-update is nu beschikbaar voor Fortnite op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

 • Hoop dat 50v50 voorlopig blijft. Zeer vermakelijk!

 • ja maar soms ben je een hele match achter de feiten aan aan het rennen, desalniettemin erg toffe toevoeging!

 • Dit spel was voor mij echt een verassing !
  Het is echt best tof, had ik niet verwacht.

 • Beetje off topic dit maar:
  Ik ben al een tijdje opzoek naar een goeie game, iemand enige suggestie?

 • Hello kitty 2

 • Al uitgespeeld nog iets anders?

 • Nope, dat was het wel.

 • Just dance 2018.

 • kinderachtig godverdomme

 • Gameplay beelden van titels die je interessant lijkt op YouTube bekijken.
  Dan kom je al een heel eind.

 • mischien is dit een leuke bundel voor je https://www.humblebundle.com/games/ma…

 • "Een hele leuke game"….. Zoek de mossel spelen met een vrouw. best vermakelijk.  Maar buiten die onzin stel je zelf een hele persoonlijke vraag. Wat ik leuk vind vind CyberFI misschien hartstikke K*T.  Wat je hoort te vragen is: Ik hou heel erg van survival games zoals minecraft en Ark. Ook vind ik RPG's als Fallout 4 te gek. Welke games kunnen jullie me nog aanraden?  Dan krijg je reacties.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren