1. Wat spelen we dit weekend? - 30 en 31 december

Wat spelen we dit weekend? - 30 en 31 december

Het is tijd om de laatste momenten van 2017 te vullen en waar kan dat beter mee dan games? Dit jaar zijn zo veel goede games uitgekomen dat er altijd wel wat tofs te spelen is en dat is wat wij dit weekend dan ook gaan doen. Hieronder kun je alles lezen over wat onze redactie gaat spelen dit weekend. Laat ook weten in de comments waar jij de laatste dagen van 2017 mee gaat vullen en alvast een heel fijne jaarwisseling!

Dennis Mons
Ik heb serieus nog geen idee of ik wel tijd heb om games te spelen. Misschien wel met oud & nieuw, maar het is altijd lastig om mensen aan te slingeren om toch te gamen. Ik vermoed dus dat het ouderwetse bord- of kaartspellen gaan worden. Mag dat ook? Paar spelletjes Cards Against Humanity, Exploding Kittens, en als het even kan: poker. Want ik ben en blijf toch best wel een card shark. Tenzij de champagne naar mijn hoofd stijgt want dan is "all in" op een 2/7 off suit ineens supergrappig en spannend. Ik ben een idioot, soms. Dan wil ik dat zo op de valreep van 2017 nog even vieren.

Martin Verschoor
Net zoals veel mensen was ik deze week wat vrije dagen aan het opbranden. Natuurlijk werden er wilde plannen gemaakt om de back log een beetje te kunnen wegwerken...maar natuurlijk is daar helemaal niks van terecht gekomen. Dit weekend zal daar waarschijnlijk ook niks van terecht komen en zal ik de nodige potjes PUBG gaan spelen. Ik weet het nog niet helemaal met de nieuwe map, ik heb altijd de grootste moeite om een auto of brommer te vinden, waardoor ik altijd achter de cirkel aan het aanhobbelen ben. Misschien kijk ik gewoon op de verkeerde plekken, dat kan ook natuurlijk....dus flink oefenen in Miramar dus.


Bert de Vries
Momenteel zit ik weer tot over m'n oren in The Division. Dat was een hele fijne game met iets te weinig endgame content en is nu een nog fijnere game met onwijs veel endgame content geworden. Hoewel het eigenlijk veel te complex is opgezet, is het heerlijk om tijden om te klooien met gear, verschillende sets en speelstijlen. Dit weekend worden er daarom weer flink wat bad guys over de kling gejaagd in de nooit eindigende honger naar nog betere loot. Verder heb ik die beste Zenyatte wat verwaarloosd en wordt het daarom hoog tijd om weer een paar fijne potjes Overwatch te spelen.

Eline Oosterloo
Ik ga dit weekend door met Horizon Zero Dawn. De afgelopen dagen heb ik minder gewerkt dan gewoonlijk en heb ik tijd gehad het spel voor het eerst te spelen. Ik moet zeggen dat ik meteen verkocht ben. Ik vind Aloy een heel fijn hoofdpersonage en vind het fantastisch dat je haar ontwikkeling ook meemaakt in het begin. De combat is ook uitdagend genoeg met de zeven verschillende moeilijkheidsgraden en de conversaties zijn vaak interessant. Ik kan ook niet ontkennen dat ik wel een sucker ben voor robots. Mechanische monsters? Love it.

Jacco Peek
Na het uitspelen van Life is Strange: Before the Storm ben ik weer begonnen aan het origineel. In de Q&A van zondag leg ik uit waarom ik Before the Storm zo goed vind, maar in het kort heb ik gewoon zin om in die wereld te blijven hangen. Met dit tienerdrama kan ik ook wel iets luchtigers gebruiken, dus ga ik lekker knallen in Call of Duty: WW2 of verder met doodgaan in Cuphead. Alvast een fijne jaarwisseling!

Thijs Barnhard
Het is het laatste weekend van 2017 en ik zit nog zeker twee weken zonder internet. Dat betekent dat ik nog wel even de tijd heb om mijn backlog weg te werken. Op de Switch ben ik al aardig ver in Mario+Rabbids: Kingdom Battle dus die start ik sowieso even op. Een jaarwisseling is daarnaast niet compleet zonder Def Jam Rapstar. Deze rapkaraoke game is een guilty pleasure vol vergeten hits uit 2009-2010. Mijn versie van Big Poppa is al jaren legendarisch.
Oh en hier die van Derek: "Ik heb 12757261 games om te spelen dus ik koop er dit weekend een paar bij."

Disclaimer, dit is niét Thijs, denken we.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Jedi outcast en Assassin's Creed 2

 • Persona 5 voor mij

 • The Evil Within 2
  Resident Evil 5

 • Nier Automata!

 • denk weinig gamen helaas, verplichte nummers…..

 • Zit zwaar in de cuphead, en denk dat dat het weekend wel blijft.

 • Ik hen Full Throttle, Heavy Rain, Firewatch, Grim Fandango en Broken Age gekocht op de ps4 dus met deze games aan de gang.

 • PES 2018
  Worms Battlegrounds
  GTA V

 • Ik ga verder met A-C Origins! Daarna heb iik nog twee gloednieuwe games. De complete edition van HZD en Skyrim remastered. Keuzes keuzes.

 • Na bijna een jaar The Witcher 3 niet aangeraakt te hebben, daar deze vakantie weer in verder gegaan. Ik vraag me af hoe het zo lang heeft kunnen duren alvorens ik die game weer oppakte.

 • Xenoblade 2. Need more blades….

 • Helemaal niks. Dit weekend is voor te feesten?

 • The last guardian en oud en nieuw vieren met familie en vrienden.

 • Heb the tyranny of king washington uitgespeeld. Was mooi. Nu begonnen aan Uncharted 3. Zit op 20% van de game dus gelukkig nog heel wat te gaan. Wat een lekkere "film" is het weer, net als deeltje 2. Binnenkort maar vast eens op zoek naar deel 4. Ondertussen ook nog verder met het lezen van de Witcher boeken. Als ik ze uit heb wil ik pas beginnen met de saga. Dus na uncharted 3 iets ander rpg achtigs.

 • Nog steeeds jawel in Winter Wonderland Overwatch lootboxen verzamelen verder maar weer eens werken aan mijn backlog o.a: F1 2016, COD, Forza 7, Arms en Gran Turismo Sport

 • Heb deze week gelachen om de Metal Gear Stupid "let's play" van PlayStation Access en daardoor kreeg ik zin om 'm weer eens te spelen. de laatste keer dat ik Metal Gear Solid heb gespeeld was in '99, dus werd wel weer eens tijd. Dun-dun-dundundun, dun-dun-DUN!

 • Nioh , Worms.

 • Helemaal niks,,,,
  Ik ben druk bezig om met oud nieuw, al mijn cakeboxen op volgorde leggen…
  En de losse cake's verbinden tot 1 grote en dan ook nog de melkbussen klaar leggen…
  Pyro for life…



Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren