1. IG Q&A: Wat is het vetste/leukste hebbeding dat je op CES hebt gezien?

IG Q&A: Wat is het vetste/leukste hebbeding dat je op CES hebt gezien?

CES 2018 is bijna afgelopen en we hebben ondertussen al een hoop vette tech voorbij zien komen. Bij zo veel leuks is de meest voor de hand liggende vraag natuurlijk: Wat is het vetste hebbeding dat je op CES hebt gezien? Lees hieronder de antwoorden van onze redactie.

Eline Oosterloo
De mooiste gadget die ik heb gezien tijdens CES 2018 heeft eigenlijk niets met gamen te maken. Hoewel de Bezel-free Kit van ASUS prachtig is en de beeldschermen van je monitoren in elkaar over laat lopen ben ik toch wel erg onder de indruk van de Spartan Radiation Blocking Boxers. Toegegeven, de onderbroek is voor mannen en dus niet voor mij, maar ik vind het een mooi voorbeeld van een functionele uitvinding met een mooi design. Het is niet een hebbeding, maar een gadget die de mannelijke geslachtsdelen beschermd tegen ongeveer 99% van alle straling. Goed product!

Martin Verschoor
In 2019 ga ik naar de CES in Las Vegas heb ik net voor mezelf bepaald, want dat lijkt me echt fantastisch om rond te mogen dartelen tussen al het mooie spul waar we dan maanden later mee mogen spelen. En ik ben geloof ik de enige op deze planeet die Las Vegas wel leuk vindt, dus dat is ook geen straf voor deze jongen dan. Maar het mooiste wat ik deze CES voorbij heb zien komen is de GH5s van Panasonic. Ja, een camera ja. Zelf sjouw ik elke dag de GH5 met me mee en is ook pas een maand of 8 in m’n bezit, maar ik ben echt verliefd op dit handzame camera-beest. Prachtige beelden in 4K blablabla, ik kan de hele dag doorgaan. Maar nu dus de GH5s, met dubbele iso en een betere alles...heeft er nog iemand 2400 ekkies voor me? Daarnaast zag ik een hele mooie short throw beamer van Sony en die oprolbare OLED tv van LG. Ik wil alles!

Arran Winmai
De Bezel-Free Kit lijkt mij een prachtig iets. De randen die verschillende beeldschermen van elkaar scheiden stoort me soms meer dan ik zou willen toegeven en deze tech zou dat op kunnen lossen. De Bezel-Free Kit gebruikt lichtbrekende tussenstukken om de monitoren aan elkaar te verbinden, waardoor de schermen in elkaar overlopen. Hartstikke mooi, al vraag ik me wel af hoe goed het gaat werken. Misschien wordt het beeld vervormd of loopt het niet zo mooi in elkaar over als je zou willen. We gaan het zien.

Jacco Peek
Martin wil al heel lang een eend op de redactie, maar vanwege uitwerpselen en andere overlast is dat helaas niet mogelijk. Misschien biedt de My Special Aflac Duck wel een uitkomst, een roboteend die reageert op je aanrakingen en zingt en danst als ie blij is. Misschien kan ie zelfs wel koffie halen of de administratie doen. Het echte doel van de eend is overigens om kinderen met kanker een vriend te geven met wie ze kunnen communiceren. Via nfc-tags kunnen ze aangeven hoe ze zich voelen en met een bijbehorende applicatie is het mogelijk een soort van veilige zone te bouwen, waar de eend op reageert.

Dennis Mons
Er zijn heel veel toffe dingen langsgekomen en ook ik was enorm onder de indruk van het oprolbare scherm van LG en vooral die 4K Ultra Short Throw Projector van Sony. Maar met een prijskaartje van $50.000 kunnen we gerust stellen dat de kans dat dat ding ooit in mijn huis komt te staan vrijwel nihil is. En als we het dan toch over dure dingen hebben; een andere favoriet van me was de HD 820-koptelefoon van Sennheiser. Ik heb altijd een tic gehad voor belachelijk dure koptelefoons (ooit Sony in ears gehad van €350) en kan wel degelijk het verschil horen tussen high-end en super high-end. Maar ik kan me niet herinneren ooit een koptelefoon van €2399 op mijn hoofd te hebben gehad. Mm, maar eens een recensie-exemplaartje aanvragen dan.

Wes Rijckaert
Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit jaar niet heel veel heb meegekregen van de CES. Toch ben ik wel onder de indruk van een klein ding: Travis the Translator. Met dit apparaatje kun je jezelf verstaanbaar maken in 80 verschillende talen en vise versa. Wat mij betreft enorm handig omdat dit via je stem gaat in plaats van typen. Dat scheelt een hoop spellen en navragen hoe je iets daadwerkelijk schrijft. Enige nadeel op dit moment is dat het een losstaand apparaat is en geen applicatie op je telefoon. Als dat er is dan ga ik Travis zeker meenemen op reis!

Bas Vroegop
Ik heb op de CES in de Byton gereden. Nou ben ik normaal niet een autogekkie, maar man, wat is dat een vet ding. Het dashboard is vervangen door een scherm van 1,25 meter, op je stuur zit een touchscreen en alle spiegels zijn vervangen met camera’s. Je kan zelfs met gezichtsherkenning de deur ontgrendelen. Dit is gewoon de Batmobile.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Is die eend alleen op recept verkrijgbaar?

  • Wel mooi spul allemaal, gelukkig worden die dingen na een jaartje of 2 a 3 betaalbaar. Zo ging het ook met de eerste platte tv. Die short throw laser projector van Sony is echt prachtig. themaparken gebruiken een aantal van die dingen om projectieshows mee te doen en die zien er enorm scherp uit. https://youtu.be/xcRRl22ZOL0

  • Gelukkig zegt Bas erbij dat hij geen autogek is :D. Zag die auto van de week voorbijkomen. Ja leuke hypermoderne toepassingen in het interieur met zelfrijdoptie. Echter het oog en het oor willen ook wat. Dat die dan elektrisch is maakt met zo'n vorm al niet meer uit. Wat een saaie familie auto gaat dit worden (het is nu nog concept maar als dit richting consumentenversie gaat dan verliest de auto zn groteske spannende lijnen nog)… Ik zie het als een soort future Prius. Plak er aub nog geen batmobiellabel op.

  • Strijk en vouw robot

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren