Advertorial - Legends of gaming

Artikel | -

Een suffe baan op kantoor maar liever gamen op professioneel niveau? Wij doen graag met je mee, net als ‘The Ledge’ in het nieuwe seizoen van het epische gametoernooi Legends of Gaming weer de nodige overwinningen weet binnen te halen…

Om je geheugen op frissen: Legends of Gaming gaat over een mysterieus figuur in het toernooi: The Ledge! The Ledge is een anonieme mystery-gamer die de 8 Legends van het toernooi uitdaagt in verschillende games om hem te verslaan! En dat zijn niet de eersten de besten want de broers Enzo en Milan Knol, Don de Gamemeneer, Link van xLinkTijger, Jeremy van AltijdCompilaties, Joost van Joostspeeltspellen, Pascall van ItzSyntrax en Harm van HetGames zijn de tegenstanders. Je hebt het tweede seizoen helemaal kunnen volgen op YouTube via het speciale kanaal van Legends of Gaming en op de site van Legends of Gaming.

Zinderende ontknoping
Of dat ging lukken, bleef tot het einde toe spannend want The Ledge is supergoed! Naast de Mobile Challenge, Build-off, en 1V1 waren er tal van andere games waarin de krachten gemeten werden. En ondanks dat er in duo’s tegen The Ledge werd gespeeld was dat geen garantie voor de overwinning. Het was uiteindelijk Joost die op 5 februari bovenaan het leaderbord stond met 4850 punten, op de voet gevolgd door Link. De zinderende finale kun je hier terugkijken.

Overigens werd op dezelfde dag onthuld wie nu toch The Ledge was in het tweede seizoen. Was het wel of geen verrassing voor jou? Wel verrassend was dat ook direct The Ledge voor het volgend seizoen werd voorgesteld: deze keer helemaal in pak en onherkenbaar dankzij een geblindeerde motorhelm. We kijken uit naar seizoen 3.

‘Cheaten’ met snel internet
Wil je – net als de Ledge en de Legends – je kansen om te winnen bij online games vergroten? Naast lef en superieure skills, is de snelheid van je internetverbinding ontzettend belangrijk. Wist je bijvoorbeeld dat je voor veel multiplayer-games minimaal 24 Mbit nodig hebt? Heb je een 60 Mbit abonnement en zit je broertje een kamer verderop van YouTube in 4K te streamen terwijl iemand anders in huis fors aan het downloaden is, dan heb je al snel last van ‘lag’ en ga je vaak, heel vaak verliezen. Bekijk bijvoorbeeld de mogelijkheden van internet van KPN om te kijken welk abonnement geschikt is voor jouw gamegedrag!


Het is niet mogelijk om een reactie bij dit artikel te plaatsen.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.