1. IG Q&A: Wat is een fijne, knusse/romantische game om met je geliefde op Valentijnsdag te spelen?

IG Q&A: Wat is een fijne, knusse/romantische game om met je geliefde op Valentijnsdag te spelen?

Valentijnsdag komt eraan en die brengen wij natuurlijk graag door met onze betere helften.Dat betekent echter niet dat we willen stoppen met gamen en daarom zoeken wij een manier om de twee te combineren. Vandaar dat de vraag van deze week luidt: Wat is een fijne, knusse/romantische game om met je geliefde op Valentijnsdag te spelen? Heb jij dit jaar ook een date met een leuk meisje en een paar controllers? Laat het ons weten in de comments.

Pablo Bool
Voor mij is de allerbeste game om hartstikke gezellig op de bank te spelen tijdens valentijnsdag: Madworld. Deze fantastisch romantische game kan op de familie vriendelijke Wii worden gespeeld. Voor diegenen die het spel niet kennen, je kan Cupido spelen en in plaats van een boog hanteer je een kettingzaag. Op deze manier kan je jouw tegenstanders met liefde overgieten. Zelfs zoveel liefde wordt gegeven dat tegenstanders met absurd veel bloed uit elkaar spatten. Je lijkt wel een super Cupido. Je partner zal een gat in de lucht springen wanneer je haar vertelt dat deze game woensdag zal worden gespeeld. Na het uitspelen van de game kan zelfs de film Sin City worden gekeken, aangezien dit spel op deze animatiestijl is gebaseerd. Wie ga jij prikken met je kettingzaag?

Arran Winmai
Het klinkt misschien niet zo romantisch, maar meestal speelt mijn vriendin Persona 5 terwijl ik aan de slag ga met The Legend of Zelda: Breath of the Wild, of ga ik op jacht in Monster Hunter: World terwijl zij Peach gaat redden in Super Mario Odyssey. Zo kijken we ook allebei half mee met de ander. Hoewel we niet samen aan het spelen zijn zitten/liggen we wel samen op de bank en vertellen we mekaar af en toe wat over gebeurtenissen in het spel. Ook vermijden we spoilers in elkaars games. Lekker relaxt.

Martin Verschoor
Geen, doe het niet. Er komt alleen maar ellende van. Je denkt dat je gezamelijk een gezellig potje Mario Kart aan het spelen bent, totdat je toch net een beetje te fanatiek wordt en dat blauwe schild de wereld in slingert. Dat is voor niemand leuk en al helemaal niet voor je relatie. Er zal nog maanden over nagepraat worden over hoe jij je geliefde van de overwinning hebt gehouden en wat voor een naaistreek je eigenlijk hebt geleverd. Dus wat je ook doet op Valentijnsdag, ga geen games spelen. "Games zijn relatie-killers". Dat zouden ze op hoesjes moeten zetten.

Eline Oosterloo
Gezien de laatste aanwinst van mijn vriend en mij voor de SNES is de keuze snel gemaakt: Zombies Ate My Neighbors! 55 levels lang samen wat misvormde mensen redden van allerlei zombies en enge baby-giganten. Niets zo romantisch als je liefde redden van een 16 bit zombie, toch? En, geen zorgen lief, ik maai de zombieplant wel even voor je voeten weg. Als ik dan maar wel de mensen mag verzamelen, want ik wil die bonuspunten.

Bert de Vries
Ik ga voor het tegenovergestelde van Martin: speel de meest gruwelijk competitieve games. Maak elkaar kapot! Schiet elkander neer! Teabag je liefje als het even kan! En als je daarna dan nog gezellig samen bij je schoonfamilie op koffie kan, dan heb je een toprelatie. Dus vuur vooral die blauwe schildjes af.

Thijs Barnhard
Ik heb ooit eens geprobeerd om Overcooked samen met mijn vriendin te spelen, maar dat was geen succes. Sindsdien houden we het liever bij games waarin het niet de bedoeling is om samen te werken. Een beetje Mario Kart 8 Deluxe leent zich daar heel erg voor, maar Puyo Puyo Tetris is ook een uitstekende keuze. De allerbeste lokale multiplayer om met je partner te spelen blijft echter Tetris Attack of iedere andere Puzzle League-game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Mr. Grey noemen we dat spel, maar dat spel hebben we zelf verzonnen.

  • Je kunt nog beter gebruik maken van het super romantische aanbod van de mcdonalds hahahaha.

  • Hatoful boyfriend ♡

  • Op mariokart en justdance na houdt mijn vrouw absoluut niet van gamen. Sinds vorige week heb ik eindelijk de switch met zelda en sindsdien komt ze regelmatig tegen me aankruipen en kijkt ze mee. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik denk echter dat ze met valentijn wel iets anders verwacht…

  • We spelen dan graag "Zoek de mossel" Best geinig.

  • Hmm knusse en romantische games?bestaan die?

  • Gamers en relaties? Bestaan die?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren