1. Update: Jetpacks in Fortnite: Battle Royale helaas uitgesteld

Update: Jetpacks in Fortnite: Battle Royale helaas uitgesteld

We zijn blij gemaakt met een dode mus want de jetpacks die Epic heeft aangekondigd voor Fortnite zijn uitgesteld, dat blijk uit een mailuitwisseling tussen Epic Games en PC Gamer. Het was de bedoeling dat de jetpacks al deze week uitgerold zouden worden, maar ze zijn nu verruild voor een jachtgeweer.

De ontwikkelaar zegt: "Op het laatste moment vonden we mankementen in het design wat onze lancering zal vertragen. We zijn bezig met het corrigeren... de jetpack zal op een later tijdstip opstijgen. In de tussentijd kun je genieten van de overvloed aan no-scopes met het nieuwe jachtgeweer en de lucky point of interest feature." Wat deze lucky point of interest precies inhoudt is nog niet bekend, maar door spelers wordt gespeculeerd dat het te maken kan hebben met een St. Patrick's Day-evenement.

In het update-menu van de Battle Royale-modus, dat bij het opstarten te zien is, werd gemeld dat de jetpacks zouden komen. Epic Games had er sowieso nog geen verdere details over bekend gemaakt, behalve een kleine afbeelding bij de updates met als onderschrift; "Take the fight to all new heights".

Met de Jetpack is het voor het eerst in de Battle Royale-modus van Fortnite dat spelers bestuurbare voertuigen krijgen. Op dit moment kunnen spelers zich alleen snel voortbewegen door de Launch Pad te gebruiken. Hiermee krijgen spelers de kans om een stuk te gliden zoals dat aan het begin van een potje gebeurt als er uit de Battlebus gesprongen wordt. Vorige week kwam er nog wel een hoverboard naar de coöperatieve Save the World-modus in Fortnite. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze ook naar Battle Royale komen, omdat Epic geregeld items en features overbrengt tussen beide modi. Zo bracht het namelijk de Minigun en Hand Cannon Pistol over van Save the World naar Battle Royale.

Afgelopen week ging alweer het derde seizoen van Fortnite: Battle Royale van start. In Season 3 krijgen spelers de mogelijkheid om beter en sneller te bouwen. Met de ‘Auto Change Materials’-feature hoeven zij zich niet meer zorgen te maken als een van hun resources op is, de optie wisselt namelijk vanzelf af tussen de bouwmaterialen als hier niet meer genoeg van is. Ook kwam het met 'Turbo Builing' waarmee spelers doorlopend objecten kunnen bouwen door de bouwknop ingedrukt te houden. Om alles te weten te komen over Season 3 en de nieuwe Battle Pass check je het uitgebreide artikel op InsideGamer.nl.

Speel je nou Fortnite: Battle Royale op pc of PlayStation 4, en wil graag met je vrienden van het andere platform gamen? Bekijk dan snel de special van onze vrienden van Gamer.nl waarin alles duidelijk staat uitgelegd.

En wil je weten wat je het beste kan doen tijdens het spelen van Fortnite: Battle Royale? Check dan ons tips-artikel om de Victory Royale-titel binnen te halen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

  • De special van jullie vrienden beeft een niet werkende link.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren