1. De Grote 2016 Gaming Bucketlist Challenge (Update: Forumtopic geopend!)

De Grote 2016 Gaming Bucketlist Challenge (Update: Forumtopic geopend!)

Het is 2016! Tijd voor goede voornemens, en dus tijd om die goede oude backlog challenges uit de kast te trekken! Met games als Uncharted 4, de nieuwe Zelda en Quantum Break belooft het sowieso een prachtig gamejaar te worden, maar er staan geheid nog een hoop spellen in je kast of Steam-bibliotheek die het ook verdienen gespeeld te worden. Om je te verzekeren van een veelzijdig gamejaar, met oude én nieuwe games, presenteer ik vol trots de Grote 2016 Gaming Bucketlist Challenge, bestaande uit vijftig uitdagingen om je het hele jaar bezig te houden.

Update: We hebben een forumtopic! Je weet wat ze zeggen: afvinken is leuker in gezelschap, dus kom kijken!

Daar komt 'ie dan:


Ik heb de lijst zo gemaakt dat het voor iedereen te doen moet zijn, maar je hoeft natuurlijk niet per se de hele lijst af te vinken voor het einde van het jaar.

Hopelijk ben ik niet de enige die dit jaar een hoop hokjes gaat aankruizen (of in ieder geval een poging doet tot). Ik ben namelijk ook super benieuwd naar iedereens voortgang! Wellicht kunnen we daarvoor een topic openen als er genoeg animo voor is.

Wil je overigens deze mooie lijst uitprinten en boven je bed hangen? Snap ik. Omdat je als goede voornemen ook milieubewuster wil zijn, heb ik speciaal voor jou een printvriendelijke versie gemaakt.

Veel gameplezier dit jaar!

Dit artikel delen

Over de auteur

Alicia Tai Houdt van allerlei soorten games op alle platforms, maar zal altijd een zwakte hebben voor Nintendo. Is nog altijd verslaafd aan Neko Atsume.

Reacties

 • Leuk! Ik ga een poging wagen ;)

 • Tof! Veel succes! ;)

 • I'm in! Leuk initiatief!
  Mijn 5 games:
  LA Noire
  Tomb Raider
  Far Cry 3
  Teslagrad
  The Elder Scrolls Oblivion

 • Leuk! Wanneer ga je weer filmpjes maken trouwens, aapje? :)
  Uit jouw lijstje kies ik…. Tomb Raider! Supertoffe game en dan kan je wellicht het vervolg ook nog dit jaar meepakken ;)

 • Ik moet wel weer eens een videootje maken nietwaar. Laatste tijd niet zoveel gegamed dus ook niet echt iets om een filmpje over te maken. Zal weer eens even nadenken over iets wat leuk is voor een video. Tomb Raider goede keuze! Daar kan ik het volgende mee proberen af te vinken:
  Marathonsessie (tomb raider, rise of the tomb raider)
  8 uren gamen op 1 dag
  game uitspelen met iemand van het andere geslacht
  alle trophies
  zonder faq
  een game in 1 dag uitspelen
  AAA game uitspelen
  Memberartikel erbij!
  hoogste moeilijkheidsgraad
  geen troy of nolan
  screenshot maken van de game
  11 vinkjes met 1 game! Moet kunnen nietwaar?

 • Als je dat lukt, ben je echt een baas

 • Ga m'n best doen! Ga misschien maar eens kijken of ik m'n status van deze lijst kan gaan bijhouden op IG. Met memberitems en dergelijke.

 • Wow, da's een beste lijst! Als je dat haalt ben je inderdaad wel echt een opperbaas.
  Er staat me iets van bij dat Tomb Raider ook multiplayertrophies heeft dus dan zou jij die ook allemaal moeten halen voor de platinum… Hoop dat er nog mensen zijn die het online spelen dan, haha! :D  Overigens heb ik een forumtopic geopend zoals je misschien gezien hebt, ik hoop daar alles te lezen over je voortgang in Tomb Raider!

 • Oh dan gaat het moeilijk worden. Gelukkig zijn er ook nog wel een paar challenges met multiplayer.
  Zal even op het forum kijken.

 • Geinig idee dit!

 • Super tof!

 • Dikke Nice! Wat een leuke lijst zo. Het jaar is veel te kort ;)

 • Ik betwijfel of iemand de Platinum Trophy voor deze lijst kan halen! Hij is wel erg ambitieus, maar daardoor ook lekker veelzijdig, dan kan je je eigen doelen hieruit pikken. Erg tof idee, en een goede motivator om jezelf uit te dagen en te verrassen tijdens het gamen.

 • Het is best haalbaar toch? Als je het een beetje slim speelt kun je met het uitspelen van 1 game bijvoorbeeld al 3 dingen afvinken :)
  Ik ben blij dat je de opzet leuk vindt trouwens! :)

 • Nou ja, ik game niet zo veel meer eigenlijk, en heb nog geen current-gen systeem… Ik speel niet één game per week uit (misschien niet eens één game per maand!) dus ik schat mijn kans om jouw 50 "achievements" te halen vrij klein in :P  Maar goed, om toch maar een goed jaarbegin te maken dan - hierbij 5 games uit mijn Steam backlog, wie hakt de knoop voor mij door?
  - Strider (2014)
  - Contrast
  - Brothers: A Tale of Two Sons
  - Bastion
  - Gunpoint

 • Strider!  Succes ;)

 • Leuk idee.  Verschillende punten ook te combineren?

 • Uiteraard! Misschien nog een leuke bonus challenge: vink 3 dingen van de lijst af door 1 game uit te spelen ;)  De die-hards onder ons mogen zich natuurlijk ook limiteren tot het afvinken van 1 challenge per uitgespeelde game… Moet je wel veel gamen dit jaar :)

 • Leuk verzonnen! Ik heb inmiddels een flinke backlog opgebouwd, dus dit komt goed van pas :D Gamers houden over het algemeen wel van een challenge ;) hahaha  Fallout New Vegas (net gekocht in een steam sale)
  Tales of Zestiria
  Batman Arkham Knight
  Bloodborne
  Elder Scrolls Online

 • Thanks en leuk dat je meedoet!
  Ik ga iemand anders de eer geven om een game uit je lijstje te kiezen :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren