1. UPDATE | Hands on | Metroid: Samus Returns, Mario + Rabbits: Kingdom Battle, Fifa 18, Flip Wars, en meer!

UPDATE | Hands on | Metroid: Samus Returns, Mario + Rabbits: Kingdom Battle, Fifa 18, Flip Wars, en meer!

Update: deel 2
Ik was bijna vergeten deel 2 te maken, maar jullie hadden 'm nog van mij te goed! In deel 2 van deze video bespreek ik Metroid: Samus Returns, Mario + Rabbits: Kingdom Battle, Fifa 18, Mario & Luigi Superstar Saga: Bowsers + Minions, en Flip Wars! 

Grappig weetje trouwens, voor de veteranen hierzo. De presentatie werd gegeven door Kris, degene die redacteur en Nintendofan hier op IG was voor een aantal jaar ;) Oh, en ook heb ik even op New Nintendo 2DS XL kunnen spelen, waar ik 't kort ook even over heb in de video.

Zoals altijd, veel kijkplezier!

--------------------
Origineel bericht: deel 1
Twee dagen geleden was ik op het Post E3 evenement van Nintendo Nederland, waar de aanwezigen aan de slag konden met tal van unreleased games. In deze video geef ik mijn impressie over Super Mario Odyssey, Sonic Forces, Yoshi for Switch, en Pokken Tournament Deluxe!

In een volgend deel twee van deze video zal ik onder andere Metroid: Samus Returns en Mario + Rabbids Kingdom battle bespreken, dus check na het weekend zeker even terug ;)

Veel kijkplezier!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Fijne vid weer sjazie. Ik kijk je videos meestal niet gelijk, maar op zo'n zondag als vandaag met en biertje erbij vind ik t tof om even met je mee te kijken. Alsof je kijkt hoe een maat aan het gamen is ;) Zoals altijd ; keep it up ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren