1. Crash Bandicoot N.sane Trilogy Review

Crash Bandicoot N.sane Trilogy Review

Crash Bandicoot is back! Het is inmiddels al 21 jaar geleden dat de eerste Crash Bandicoot verscheen op de Playstation 1. De grote vraag is dan ook: 'kan deze trilogie nog mee met zijn tijd of is Crash Bandicoot zo goed als verleden tijd?' Ik vertel het je in mijn review!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Jurr! Nette video man. Zoals bij iedere YouTuber is het even wennen aan de stem, maar je vertelt het lekker rustig en het komt goed over, niet als opgelezen verhaaltje ofzo. De beelden ondersteunen ook telkens prima je verhaal. Goed bezig :)

 • Hartstikke bedankt man! Ja voor mij is het inspreken en het vinden van de balans daarin, ook nog even wennen. Evengoed heel erg fijn om te lezen dat het goed overkomt! Thanks:P

 • Fijne review. Inderdaad lekker duidelijk en vooral erg goed gemonteerd: beelden pasten perfect bij je woorden zonder dat alles heel erg "gescript" aanvoelde.  Over je stem, ja ik vind het wel prima. Misschien wat sneller praten maar voor de rest: top.
  Ik ben wel blij dat je minder Engelse termen bent gaan gebruiken. Het klinkt zo veel beter :)  Ga vooral door! Je hebt er een subscriber bij :D

 • Heel erg bedankt voor je complimenten! Dat is goed om te lezen, ik blijf zeker me best doen!:D

 • Lekkere review weer hoor Jurr! Wat heerlijk om je stem te horen door een Blue Yeti mic zeg ;p Doet je reviews echt goed! Ik moest wel even extrahard door m'n neus exhaleren bij die Cash $$ Bandicoot pun xD Leuk. Was je trouwens een beetje moe toen je de review opnam? Je klonk wat minder kwiek dan normaal, vond ik. Blauw duimpje van mij weer natuurlijk! ;)

 • Bedankt Jair! Ja idd wat een verschil met me oude mic haha, ben er nog steeds erg tevreden mee. Haha mooi dat je daar om kon lachen, daar doe ik het voor!:P Nee ik was niet moe, ik probeer nog de balans te vinden in mijn stemgebruik. Ben er nog flink mee aan het experimenteren. Naar mijn mening was het nu een tikkeltje monotoon, omdat ik me bewust aan het inhouden was om niet teveel uit mijn gevoel te spreken. Waardoor het daardoor wellicht over kon komen alsof ik moe was:P

 • Prima review, niets op aan te merken en tof in elkaar gezet. Maarrr… ik ga nu even heel pijnlijk eerlijk zijn : Ik krijg namelijk de rillingen van je stem, en niet op een positieve manier. Ik weet niet waar het aan ligt, maar dit had ik ook bij je Little Nightmares recensie. Je hebt een bepaalde (ietwat zoetsappige) manier van praten die dit gevoel bij mij teweegbrengt. Je hebt wel eens mensen met uitgaan die zowat in je oor kruipen wanneer ze met je praten, dit geeft een ongemakkelijk gevoel. Gek genoeg krijg ik ditzelfde gevoel wanneer ik naar jou luister (mijn god wat ben ik een asshole door dit zo te brengen). Misschien zit je te dicht op je microfoon, ik weet het niet. Je zou eens kunnen proberen iets verder van de mic af te praten.
  Voel me een klootzak om dit zo te moeten omschrijven, maar dit is wel hoe ik het ervaar. Niet lullig bedoeld! Maar kennelijk heeft de rest nergens last van, dus ga door met wat je doet! Helaas ben ik alleen niet een goed publiek voor je.

 • Dat te dicht op de microfoon zitten dacht ik ook even in het begin, maar verbeterde verderop in de video. Daar kan jurr idd nog even mee experimenteren.

 • Bedankt! Ah wat jammer dat jij dit zo ervaart, mijn stem kan ik helaas niet veranderen. Wel zou ik eens kunnen proberen iets verder van mijn mic af te zitten want ik zat er wel erg dichtbij. Maar of dat het probleem oplost betwijfel ik. In ieder geval toch bedankt voor het kijken van mijn reviews en natuurlijk bedankt voor je eerlijkheid!

 • Ja sorry, wel tof hoe positief je t oppakt!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren