1. Sjazie op Gamescom 2017!

Sjazie op Gamescom 2017!

Gister was mijn eerste aan- en ervaring met dé Gamescom... en het was supertof! Firstlook Festival in ons kikkerlandje is er niks bij. Ik ben alweer in Nederland, maar stiekem wil ik terug om alle games te spelen waar ik nog niet de kans voor heb gekregen om ze te spelen. Zo ontdekte pas toen we op het punt stonden weg te gaan dat het gister aankondigde Biomutant al speelbaar was! /cry. Leuk puntje was dan weer dat ik Martin tegenkwam terwijl die live aan 't streamen was op FB ;) Ander leuk puntje is dat ik tijdens het nuttigen van een patatje met heb aangepapt met twee vriendelijke Italiaanse developers die nu willen dat ik in de toekomst een video van hun game maak.

Ik ging met het gezellige team van www.undercover-network.net mee, dus mede dankzij hen heb ik deze video kunnen maken. Check hieronder het filmpje voor een leuke sfeerimpressie. Veel kijkplezier!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Kan iemand van IG m´n video wellicht weer even embedden? Ik zag dat jullie dat al gefixt hadden (waarvoor dank ;) ), maar daarna heb ik nog wat aan de tekst toegevoegd en toen ik het opsloeg was de video weer verdwenen.

 • Ik kan het helaas niet doen :(  Je hebt een knoppie voor "bron" of "broncode" waarmee je de achterliggende code kunt zien, daar kun je het meestal relatief simpel fixen.  Over de vid:
  Ik miste een beetje de inhoud! Welke games heb je gespeeld en wat vond je er van? Vond die intro wel leuk, overigens.  Enneh, heb je wel zo'n kekke Happy keychain gescoord?

 • Heyy hij deed 't weer :p Bedankt nog voor je tip!  Haha, jaa het is ook slechts een sfeerimpressie hè ;) Dus letterlijk hoe de atmosfeer ergens is. Als ik de tijd ervoor komen er nog een maar impressies aan in een andere video :) En nee! Hahaha, ik heb een tof notitieboekje van Newt Salamander (die dude van de laatste Harry Potter film) gekocht (en vervolgens aan m'n vader gegeven want ik zag hoe mooi die 'm vond xD )

 • Doordat je een sfeerimpressie wilde geven, is dit een toffe video geworden. Want als sfeerimpressie is hij prima en heb je dit tof ge-edit. Maar toch had ik liever een filmpje gezien waar je letterlijk op de vloer een wat diepgaander item had gemaakt. Nu denk ik ; ja leuk. Terwijl er meer in had gezeten, óf je moet natuurlijk op het moment bezig zijn met hetgeen dat ik hierboven heb genoemd.

 • Hahaha, okay okay. Dank je voor het compliment. Op de beursvloer zelf had ik geen tijd, daar was ik echt voor Undercover-Network zelf bezig. Maar er komen wel ouderwetse slaapkamerimpressies aan ;) In vogelvlucht impressies van alle gespeelde games :D

 • Wie weet ben je ooit wel op de E3! Toch wel een grote droom van veel gamers :)

 • Hahaha, ja daar kijk ik nu nog meer naar uit! I will make it happen someday!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren