1. Game Question of the Day | Verslaafd, escapisme, of ontspannen: Waarom game jij?

Game Question of the Day | Verslaafd, escapisme, of ontspannen: Waarom game jij?

Goeiemorgen peeps!

Ik ben een nieuwe serie gestart, genaamd "Game Question of the Day". In deze serie stel ik jou en beantwoord ook zelf een vraag die iets met gamen te maken heeft. Het doel hiervan is dat jullie mij beter leren kennen. Da's handig want dan weten jullie wie er voor de camera zit. Maar ook dat ik jullie beter leer kennen. Da's handig, want dan weet ik tegen wie ik aan lul ;) Meer info in de vid zelf!

De vraag van vandaag: 

Verslaafd, escapisme, of ontspannen: Waarom game jij?

Veel kijkplezier! Vergeet niet een likeje achter te laten als je meer van dit soort video's wil! ;)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Look at my biceps.

 • Hahahahaha xD

 • Goeie, ik game, omdat ik aan mezelf als kind ooit had beloofd dat ik nooit meer zou stoppen met gamen. Ik probeer die belofte na te komen.

 • Beste belofte die je ooit had kunnen maken ;) Hoe oud ben je inmiddels?

 • Eigenlijk een combinatie van alle 3. Voornamelijk om te ontspannen en te ontsnappen aan de werkelijkheid. Verslaafd niet maar vroeger op jonger leeftijd zeker wel geweest. Ooit ook WoW gespeeld net zoals jij GW hebt gespeeld en daar was ik op momenten zeker verslaafd aan. Het kopen van games ben ik tegenwoordig wel echt nog verslaafd aan aangezien ik meer koop dam dat ik uberhaupt kan spelen…

 • Thanks voor je antwoord :)  Hahaha, ja ik ken het. So many games, so little time!

 • Toffe insteek voor een video, lekker persoonlijk en erg herkenbaar :
  Ik speelde vroeger als kind uit verslaving en verwondering. Als student als escapisme en ook zeker verslaving, maar nu als volwassene puur uit ontspanning, verwondering en het opdoen van inspiratie. Beleef games nu meer als toffe ervaringen die mijn leven kunnen verrijken, vroeger meer als een krom onderdeel van mijn eigen realiteit. Als kind ervaar je games gewoon echter, je bent je nu meer bewust van het feit je in een door anderen gecreerde realiteit te bevinden.

 • Thanks man! Jouw weg klinkt echt veel als de mijne. "Beleef games nu meer als toffe ervaringen die mijn leven kunnen verrijken, vroeger meer als een krom onderdeel van mijn eigen realiteit." Precies dit xD Wat je als laatst zegt is denk ik inderdaad de reden waardoor de magie van games langzaam verdwijnt als je ouder wordt. Dat, en vaker dezelfde soort games voorbij zien komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren