1. Wat is Project Octopath Traveler? | Nintendo Switch

Wat is Project Octopath Traveler? | Nintendo Switch

Project Octopath Traveler. Niet een erg aantrekkelijke titel, dat is waar. Maar jezus, dit is misschien wel één van de beste old skool turnbased JRPG's van de afgelopen 10 jaar. Ik had er in ieder geval ongekend veel plezier mee.

Bekijk gauw de video om te zien waarom ik zo enthousiast ben!

Veel kijkplezier!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Gratischhh, haha. Leuke video weer! Stijltje spreekt me niet zo aan, maar als ik een switch heb en deze nog steeds gratis is neem ik je advies zeker mee ;)  Was je nog aangenomen bij de mediamarkt trouwens?

 • Dank je! Het is wel een demo hè, dus ik vermoed dat ie dan nog steeds gratis is ja ;) hahaha.  En ja man! Hoe weet jij dat ik daaraan heb meegedaan dan? Hahaha. De eerste review staat al online: https://youtu.be/C8cb9vP-mEM
  't Is wel echt al 4 maanden geleden opgenomen ofzo hoor xD

 • Wow ik kom deze video nu pas tegen, ik heb ook gelijk de game geprobeerd en ben zwaar enthausiast!
  Die boss had ik ook zeker niet in 1x neer.. en toen de demo klaar was ben ik voor de lol een beetje gaan grinden, superveel zin in.

  Maar ik wou vooral ff kwijt dat je echt een fijne video hebt gemaakt om naar te kijken/luisteren!
 • Volgens mij heb ik gehoord dat Project Octopath Traveler de code naam is.
  Dus dat er nog een naam moet komen.

  Maar ja, toen het al werd aangekondigd tijdens de Switch reveal als 'een game van Square Enix' werd het al een instant-buy voor mij. Ik had al een voorgevoel dat het een old-skool JRPG zou worden, dus was blij dat mijn voorgevoel gelijk kreeg. :)

  Overigens: Ik ben blij niet de hele demo gespeeld te hebben, ik wil zoveel mogelijk geheimen behouden voor de uiteindelijke game. Heb alleen het verhaal van Olberic gespeeld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren