1. UPDATE: GELE PIKACHU MUREN (Ik verbouw mijn Gamekamer)

UPDATE: GELE PIKACHU MUREN (Ik verbouw mijn Gamekamer)

Hey IG'ers,

Ik heb al een behoorlijke tijd geen Membercontent meer geplaatst omdat ik vooral met 'Let's Plays' bezig ben geweest, iets wat wellicht minder interessant is voor jullie. Nu wil ik jullie meenemen in de verbouwing van mijn gamekamer! Het zal jullie niet verbazen dat ik onder andere voor gele muren ga! Veel kijkplezier. 

ps. Mijn kanaal wordt vooral bekeken door jong publiek, vandaar de wat simpele jip-en-janneke-taal af en toe. ;)

UPDATE: In de 2e vlog begint het al aardig op een gamekamer te lijken! Mijn muren worden uiteraard KNAL-PIKACHU-GEEL!

ps 3. Aankomende woensdag upload ik de 3e vlog! :)

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Van Der Linden Liefhebber van Pokemon en Nintendo maar ook van Bloodborne en The Last of Us. YouTuber en Twitch Partner, kortom... vrijwel altijd met games bezig.

Reacties

 • Coole video. Ik ben erg benieuwd waar het naar toe gaat en wellicht haal ik er wat inspiratie uit!
  Eind januari krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning en de zolder wil ik daar ook weer ombouwen naar gameroom. Ben alleen geen goeie sloper of klusser dus hoop met toevoegingen en juiste plaatsing van spullen en details de boel aan te kleden. Mn lifesize masterchief helpt ook een handje mee :). Deze video komt dus op een perfect moment en ga de updates in de gaten houden.

 • Livesize Masterchief?! FOTO!

 • Heb niet eenvoudig een link naar mijn exemplaar. Maar dit is exact de versie die ik heb alleen staat mijne los van zn plateau: https://technabob.com/blog/wp-content…

 • Dankjewel! De kamer is ondertussen zo goed als af! Er moet nog een lampje opgehangen worden en mn nieuwe audioset moet nog geïnstalleerd worden. Er komen in ieder geval ngo 2 vlogs online :D  Maar shieeeeeetttttt, die Masterchief is vet! :D

 • Die pantoffels xD Leuk hoor, begint al ergens op te lijken! Goed geëdit ook weer, keek lekker weg! Fijn ook dat je uitlegt wat je doet, want ik ben niet echt het klustype hahaha

 • Dankjewel man! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het meeste ook pas het afgelopen half jaar heb geleerd hoor. Voordat we verhuisden had ik eigenlijk nog bijna niks zelf gedaan. :D

 • Graag gedaan! En gelukkig, dat geeft me hoop dat ik het ook ooit nog kan leren xD

 • Altijd leuk dit, heb zelf ook een aantal keer een nieuwe gamekamer mogen inrichten! Ik moet eerlijk zeggen dat mijn huidige gamekamer iets te klein is en vooral dienst doet als opslagruimte voor al mijn games en consoles, en dat er in de huiskamer gewoon gegamed wordt. Mocht ik ooit verhuizen, dan ga ik wel letten op een geschikte ruimte, want ik mis het toch wel een beetje, gamen in een aparte gamekamer.  Ben benieuwd naar de progressie!

 • Thank Michel! Bij de aankoop van dit huis hebben we ook echt gelet op een zolder met potentie. Nu dat het zo ver is dat ik de kamer op kan knappen geniet ik er met volle teugen van. Het is echt tof om te zien dat de ideeën ook echt goed uitpakken uiteindelijk! Je mag altijd een keertje langskomen ;)

 • Leuke video man! Normaal houd ik niet van dit soort vlogs, maar ik heb hem gewoon helemaal af gekeken ;) Goeie poeier

 • Thanks man! Dat zijn de beste complimenten die je kan geven dan :D

 • Lekker bezig hoor! Heb je een schetsje gemaakt van wat je ultieme gameroom is?

 • Thanks! Studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam hebben me geholpen met een ontwerp. Ik heb hier wat ideeën uit gepakt en er mijn eigen sausje en indeling overheen gegoten.

 • Zo lekker fris kleurtje hoor :) Nu nog je logo groot op de muur en het is af!

 • Haha, ja ik ben erg blij met de kleur! Dat is best een tof idee haha :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren