1. WTF Update - Deel 64

WTF Update - Deel 64

Alaaf! Als je dit weekend niet gaat carnvallen kan je het beste de WTF Update van deze week checken, het is namelijk weer een mooie geworden!

Vloekende Battlefield-spelers

Om alvast even in de stemming te komen: meer dan een minuut lang vloekende en tierende Battlefield 3-spelers die alles de schuld geven van hun falen, behalve hun eigen skills natuurlijk.

Egoraptor doet A Link to the Past

In deze nieuwe video doet Egoraptor eer aan een cruciale moment uit A link to the Past die gamers over de hele wereld in twijfel bracht. Link, Zelda is je...

Leipe Soul Calibur creaties

De Charactercreator in Soul Calibur V is de speelplaats geworden voor creativelingen die niets liever doen dan hun favoriete personages maken. Op de blog fuckyeahsoulcaliburcreations worden de tofste creaties bijgehouden. Hieronder een paar voorbeelden.

DLC: The Game

De 64ste WTF Update zou natuurlijk niet compleet zijn met een nieuwe video van Mega64. Deze keer maken de heren reclame voor DLC: The Game.

Duke Nukem Forever uitgesteld in Japan

De koning van uitstelgedrag is in Japan nog een klein beetje verschoven. Duke Nukem Forever zou eigenlijk op 8 maart 2012 in de Japanse schappen moet liggen, maar men moet nu wachten tot 29 maart. Wij vragen ons vooral af wie in Japan in hemelsnaam op deze game zit te wachten.

De briljante animaties van Mass Effect 3

Nog een paar weken wachten en dan kan je met Mass Effect 3 aan de slag. Tot die tijd kan je je vermaken met de demo al weet die, als we naar de animaties in de onderstaande video kijken, ons niet helemaal gerust te stellen...

Mario's kasteel

Traditiegetrouw sloopt Mario altijd het kasteel van zijn vijanden voordat hij weer vetrekt. Deze keer gaat het echter een stukje moeilijker dan gedacht...

Striptease

Dit artikel delen

Over de auteur