E3 Awards 2012 - Beste Adventure

Artikel | -

De E3 heeft ons zoals elk jaar een hoop vette games gebracht. Maar wat is nu de allercoolste? In ons E3-artikel kun je laten weten wat jij de allervetste game vindt, maar daarnaast hebben we ook de verschillende categorie-nominaties. Hier kun je stemmen op de Beste Adventure Game van de E3 2012.

Assassin’s Creed III

Ook tijdens de E3 overtuigde Assassin’s Creed III weer. Althans, de PlayStation 3- en Xbox 360-versies, want de speelbare Wii U-versie zag er veel minder scherp uit. De tofste nieuwe feature die we op de E3 zagen zijn de grootse zeeslagen, waar een spervuur aan kanonskogels een bombastisch spektakelstuk oplevert.

Beyond: Two Souls

Wat is er na Heavy Rain? Als het aan Quantic Dream ligt, Beyond: Two Souls. De presentatie tijdens de Sony-persconferentie gaf maar een glimpje van de game, maar wij zagen achter gesloten deuren veel en veel meer. De spelopzet is net als in Heavy Rain gebouwd rondom Quick-Time Events, al zul je in Beyond wel meer bewegingsvrijheid krijgen. Al was het maar omdat je met een entiteit buiten het lichaam van hoofdpersonage Jody kunt treden.

The Last of Us

Wat doe je als je een successerie hebt waar je nog jaren op kunt teren? Juist, dan maak je een gedurfde keuze en begin je een nieuwe gamereeks. Precies dat doet Naughty Dog met de komst van The Last Of Us. De presentatie laat een hele indrukwekkende setting zien, en perfect aansluitende gameplay.

Tomb Raider

In Tomb Raider staat Lara Croft aan de vooravond van haar carrière als superstoere archeologe. De jonge Lara belandt op een ruig eiland en moet daar zien te overleven. Het is fascinerend om te merken hoezeer je emotioneel betrokken raakt bij de bikkelharde overlevingsstrijd van deze stoere gamechick. Tomb Raider lijkt alles in zich te hebben waar je als avonturier naar verlangt.

Watch Dogs

Als wij over dezelfde middelen zouden beschikken als de hoofdpersoon uit Watch Dogs, zouden we allang geweten hebben dat Ubisoft aan deze game werkt. Watch Dogs draait volledig om het hacken en gebruiken van de persoonlijke digitale omgeving, in een wereld waarin de digitale revolutie voltooid is. De onthulling van Watch Dogs deed veel stof opwaaien en is één van de grootste verrassingen van deze E3.

Dat zijn de games waarop je kunt stemmen. Doe dat door middel van de poll hiernaast. Natuurlijk horen we ook graag op welke game je hebt gestemd! Alvast bedankt!


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.