1. Aankomst in LA en EA Play is een beetje mwoah - IG in LA op de E3 2018 - Aflevering 2

Aankomst in LA en EA Play is een beetje mwoah - IG in LA op de E3 2018 - Aflevering 2

We zijn inmiddels aangekomen in de stad van de engelen (in een dikke villa!), maar er is geen tijd om te rusten want meteen op zaterdagochtend knallen we er meteen in met EA Play! Lucas en Jacco hebben al een aantal games mogen spelen en kunnen je dus samen met Dennis uitstekend door de persconferentie van EA leiden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Matthijs Rooks Maakt video voor InsideGamer, Gamer.nl en Power Unlimited. Houdt van RPG's, shooters en racegames. Allround film/serie/comicgeek.

Reacties

 • Deze persco was veel slechter dan een beetje mwoah. Voordeel daarvan is dat Microsoft, Bethesda, Ubisoft en Sony niet onder dit niveau kunnen duiken.

  Enige 2 games die interessant waren zijn unravel 2 en Sea of Solitude. Anthem is op grafische na gewoon weg mediocre, battlefield V is ook totaal niet interessant en C&C; Rivals is een kick in the nuts van de C&C; fans (imho)
 • @Meta_coola
  AC O wordt ook vet mediocre.
 • @benjaminben

  Als die ook maar een beetje de basis van Assassin’s Origins gebruikt en daar verder op bouwt en aan de recent gelekte screenshots gaan ze nog verder hetbRPG genre en gaan ze nog verder van de roots van de franchise vandaan gaat het net zoals AC Origins heel wat meer zijn dan mediocre.

  Maar de vergelijking tussen Anthem en Assassin’s Creed Odyssey slaat nergens op.

  Maar ik snap het wel men mag natuurlijk niet negatief zijn over het oh zo goede EA en je mag niet positief zijn over het oh zo slechte ubisoft.

  Waar is de tijd gebleven dat men hun eigen mening mag hebben en game wel of niet leuk mag vinden zonder gelijk een reactie te krijgen van de game waar jij fan van bent is ook kut.
 • @Meta_coola

  Kijk dit vind ik nou het mooie aan jou ; je beweert nu al te weten (zonder de game ook maar ooit te hebben gespeeld) dat Anthem mediocre wordt, want jij weet dit kennelijk nu al met je 6e zintuig. Maar zodra ik ditzelfde zeg over een door jou geliefde game, dan mag dit ineens niet want ' blijf van mijn AC af!' . Loop toch te fucken joh, wilde je alleen leren dat je geen uitspraken moet doen over dingen waar je nog amper iets over weet. Geen idee of Anthem of AC mediocre worden, heb ze nog niet gespeeld he!
 • @benjaminben

  Mja ik zie vooral destiny gameplay in de gameplay van anthem, laat ik Destiny nu net mediocre vinden. Ik kan het altijd mis hebben maar ik maak nu deze aanname.

  Ac vind ik op de chronicles en DS, psp game na niet mediocre.
 • @benjaminben

  Uhm, Anthem wordt gewoon vet mediocre.
  Let even op dat ze nog amper tot niks hebben laten zien over het verhaal, ze hebben zelfs gezegd dat je impact te zien zal zijn in een hub…ofterwel, je hebt geen impact kwa verhaal.
  Dit wordt EA's antwoord op Destiny en The Division, het jammere is alleen dat EA zo'n slechtste trackrecord heeft dat we gewoon allemaal verwachten dat dit niks gaat worden.
  We hebben niet eens echt gameplay gezien van de twee andere classes, alleen nog the Ranger en Colossus wat we vorig jaar ook al zagen.

  En het probleem is ook dat we amper iets weten van de game, ofterwijl, EA wilt het nog verbergen…ofterwijl: de game wordt gewoon mediocre.
 • @Meta_coola
  Gisteren was het de dag van COMBO COMBO COMBO. Vandaag de dag van WORLD PREMIERE. Zoveel beter gaat het niet worden bij MS.
 • @ShadowhunterrX
  Slechter als EA kun je het toch niet doen? :')
  Maar ik ben ook erg bang voor Microsoft, ze moeten echt met dikke games gaan komen nu, ik heb er een hard hoofd in…
 • @ShadowhunterrX

  Microsoft gaat waarschijnlijk Cyberpunk 2077 uit de doeken doen, al is dit geen Microsoft titel….dit wordt wel een titel die Microsoft beter zal maken dan EA.
  Verder nog waarschijnlijk titels als Metro: Exodus en de nieuwe game van Rocksteady(aangezien WB een halve partnership heeft met Microsoft).
 • Over de EA persconferentie: Slechtste en saaiste wat ik ooit in jaren heb gezien. Unravel 2 het hoogtepunt van de shop, dat zegt genoeg lijkt me.
  Had stiekem nog gehoopt op een teaser van Skate 4 maar zelfs dat niet. Anthem mwah, ik word er niet warm van hoor, ziet er mooi uit ja maar wat een FPS-drops zag ik al, geen goed voorteken.

  Ik kwam vroeger voor de E3 items naar IG maar daarvoor kan ik beter naar een andere website gaan. Sinds de samenwerking met Gamer.nl en de PU is het hard achteruit aan het gaan met IG helaas.
 • Toffe video! Mooie impressies! Met heel veel plezier gekeken!

  PS: dat uitzicht! Dan besef je hoe mooi het leven is
 • @buutvrijAtDeGroteEik het besef is er!
 • EA is nu al hopelijk de verliezer van E3.
  Dit zeg ik omdat ik hoop dat niks slechter wordt dan dit.

  Amper gameplay….van de gameplay die wij zagen was het teleurstellend of hetzelfde als vorig jaar…
  Enkel Unravel 2 was écht perfect. - Behalve dat het juiste level nog niet gestart was, maar dat is vergeven.
  Sea of Solitude zag er tof uit, maar bijna iedereen ergerde zich aan haar zwaar Duits accent dat het bijna niet te verstaan was soms.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren