1. Tachtig spelers per potje in Blackout-modus CoD: Black Ops 4

Tachtig spelers per potje in Blackout-modus CoD: Black Ops 4

Screenshot van de modus getoond

Tijdens de bèta van Call of Duty: Black Ops 4 kun je met tachtig man op een map de Blackout-modus spelen.

Dan Bunting van Treyarch laat dat weten in een interview met Game Informer. Hij zegt ook dat de modus oorspronkelijk met honderd mensen is getest - hetzelfde aantal spelers als andere battle royale-games. Het aantal spelers is omlaag gegaan om de gameplay stabiel te houden. Het is echter mogelijk dat de uiteindelijke versie van de modus wel honderd spelers krijgt.

Treyarch is ook stukjes van de map uit de modus naar diverse fans uit de community aan het sturen, die, zoals hieronder te zien is, deze gedeeltes van de map op social media plaatsen.

Het is voor het eerst dat een Call of Duty-game een battle royale-modus krijgt. Er is ook een screenshot van de modus uitgegeven, die hieronder te zien is. De bèta van Black Ops 4 begint aanstaande maandag op PlayStation 4. Vanaf 14 september kunnen ook Xbox One- en pc-gamers er mee aan de slag. Black Ops 4 zelf komt op 12 oktober uit.

Call of Duty: Black Ops 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Is deze dan te spelen via de eerder gedownloade multiplayer beta?
 • @leonkwn
  Ik meen van wel, ik geloof dat er dan een update komt voor de applicatie.
  Het zal mij benieuwen, want die normale mp beta vond ik ontiegelijk slecht.
 • @AWESOMEDUDE3 Oh ik vond hem eigenlijk best wel lekker weg spelen iigv beter dan de vorige Black ops, alleen dat healen vond ik een minpunt. ben wel erg benieuwd naar deze mode
 • Dit kan heel goed worden. BR met CoD gameplay lijkt mij een geweldige combinatie. Verder ben ik niet echt overtuigd van Black Ops 4.
 • @CerandoX.nl
  Precies. Als regelmatig PUBG speler ben ik zeer benieuwd hoe de BR mode van COD en BF wordt. De instabiele/buggy, maar behoorlijke verslavende, gameplay van PUBG mag wel een keer vervangen worden.
 • @Gaaiz maar maar! Fortnite dan?!?!
 • @mightybundy
  Ik heb Fortnite voornamelijk gespeeld in de tijd voordat het Battle Royale tijdperk begon. Heb een aantal BR potjes gespeeld, maar op de een of andere manier trekt 't me niet. PUBG is net wat volwassener en rustiger, met een totaal andere strategie die wat realistischer over komt. Alleen jammer dat de studio er zo'n potje van maakt..
 • @Gaaiz klopt, same here. Ik speel nu ook zo nu en dan PUBG met vrienden. Fortnite vond ik leuk voordat het nog zo'n hype was.

  Ik ben benieuwd wat COD en BF gaan leveren qua BR. Al lijkt het tot nu toe dat COD het beter gaat uitvoeren.
 • Ben ik dan de enige die de multiplayer van Black Ops 4 goed vind?
 • @leonkwn

  Komt dat even goed uit

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren