1. Captain Marvel: de eerste beelden

Captain Marvel: de eerste beelden

Beelden van Captain Marvel, Jonge Nick Fury, de Skrulls en meer

De eerste beelden van Marvels nieuwste film, 'Captain Marvel' zijn vrijgegeven door Entertainment Weekly. We zien eindelijk Brie Larson in haar kostuum als Carol Danvers/Captain Marvel.

In de beelden zien we onder andere Carol als gevechtspiloot met superkrachten en een paar oude gezichten die terugkeren uit voorgaande Marvel-films. Volgend jaar maart 2019, komt Captain Marvel met haar achtergrondverhaal in de bioscoop. Dit is tevens de eerste Marvel-film met een vrouw in de hoofdrol.

Captain Marvel werd geïntroduceerd met haar symbool in een credits-scène van Avengers: Infinity War. De nieuwe Captain Marvel-film speelt zich af in de jaren-'90. Captain Marvel is een van de krachtigste helden die we tot nu toe op het doek zullen zien van de MCU.

In de eerste beelden zien we niet alleen Captain Marvel voor het eerst in haar kostuum. We maken ook kennis met de aliens genaamd Skrulls. De Skrulls doen zich voor als menselijke medewerkers bij S.H.I.E.L.D., wat mogelijk is door hun krachten om van gedaante te veranderen.

Ook duikt een jonge Nick Fury op, waarvan we wellicht te zien krijgen hoe hij zijn oog verloren heeft. Daarbij ontmoeten we één van Carol Danver's oudste vriendinnen Maria Rambeau. Ook zij is gevechtspiloot.

Meer beelden zijn terug te vinden op de website van Entertainment Weekly. Hier zijn onder andere foto's te zien van Jude Law mentor van Captain Marvel, Ronan the Accuser en van het elite Starforce-team met leden als Korath the Pursuer.

Captain Marvel moet in maart 2019 verschijnen in de bioscoop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Leuk. Het originele verhaal wordt een beetje verdraaid. Aangezien Mar-vell (Jude law) geen mentor was. Maar de eerste captain marvel. Hij stierf in de comics aan kanker. Ben benieuwd hoe ze hier in de films mee omgaan.
 • @Grombeer klopt ja the death of captain marvel. Zie de cover nog zo voor me. Cap dood in de schoot van magere Hein met treurende helden eromheen. Maar de films wijken wel meer af van de strips.
 • @Fodder_man
  Vind ik ook altijd beter. Dan is het voor de echte fans tenminste ook een beetje een verrassing. Niet dat ik zelf een enorme fan ben, maar als het om the flash zou gaan vind ik het ook beter dat ze niet een standaard verhaal gebruiken. Dan is de spanning er een beetje af

  Wat vinden jullie trouwens van de Aqua man en Shazam trailers? Oprecht benieuwd naar.
 • @blue_blade_3 ik heb de trailers nog niet gezien. DC films stellen me steeds wat teleur. Maar ik zal ze eens bekijken. Shazam (technisch gezien de originele captain marvel, Google it) vind ik wel een toffe superheld, trouwens. En ik vind het ook fijn dat ze niet letterlijk de stripverhalen navertellen. Dat zou idd saai zijn.
 • @Fodder_man wat DC betreft. Die films stellen mij inderdaad ook teleur. Zelf ben ik meer Marvel dan DC. Maar ik vind de hele Bat Family zeer tof in elkaar zitten zo vind ik red Hood en Red Robin allebei toffe karakters. Maar goed zal de Shazam trailer eens kijken. Maar toen ik de set foto's zag van Shazam en Titans werd ik toch wel bang.
 • @Grombeer ik ook! Meer marvel dan DC maar batman en aanhang vind ik geweldig.
 • @Fodder_man
  Tof om jullie meningen te lezen. Zelf ben ik juist meer van DC (en dan voornamelijk the flash) maar ik ben wel eerlijk dat de Marvel films veel beter zijn dan DC (al vermaak ik me daar stiekem ook wel mee).

  Ik hoop echt dat DC een beetje meer kwaliteit weet te brengen zonder Marvel teveel na te willen doen. De batman trilogie was gewoon erg tof en zo blijkt dat een serieuze super hero film gewoon goed te doen is.

  Ik hoop dat DC uiteindelijk ook Docter Fate zal introduceren. Ik denk dat daar genoeg ruimte voor is (zeker als je ziet hoe goed docter strange is).
 • @blue_blade_3 oh ik weet zeker dat in de juiste handen er heel goede DC films gemaakt kunnen worden. Nolan's batman films zijn echt super en ik vond man of steel en wonderwoman ook echt tof. De rest was op zijn best meh. Flash is zeker een tof personage en ik kijk de serie graag. Als ze wat meer humor en wat minder duisternis in de films zouden doen zou dat al een verbetering zijn.
 • @blue_blade_3
  Van mij part gaat DC juist wel marvel kopiëren als dat betekent dat ik met net zoveel plezier naar de DC films kan kijken zoals ik doe met de marvel films?! Waarom niet!.
 • Skrulls vind ik er echt lelijk uitzien, ik krijg er bijna een picolo gevoel van.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren