1. Champions League en Europa League in FIFA 19

Champions League en Europa League in FIFA 19

Evert ten Napel praat mond voorbij

Evert ten Napel heeft in het liveprogramma de eTribune op Fox Sports zijn mond voorbij gepraat en gezegd dat in FIFA 19 de Champions League en Europa League te spelen zijn. De licenties van deze toernooien waren tot voor kort in handen van Konami.

De UEFA maakte onlangs bekend dat de samenwerking met Konami 26 mei ten einde komt en de Champions League en Europa League dus niet in PES 2019 speelbaar zullen zijn. Het was alleen nog niet bekend dat deze toernooien in FIFA opgenomen zouden worden.

Het commentaar in FIFA-games wordt al jaren door Evert ten Napel ingesproken. "In 2019 wordt het spel nog mooier omdat de Champions League en de Europa League erbij zijn gekomen", zei hij in het programma, waar hij sprak over zijn werkzaamheden voor FIFA 19.

FIFA 19 verschijnt waarschijnlijk eind september 2018.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Geweldig! Kan ik eindelijk de Career spelen zoals het hoort.
 • Dat werd tijd.

  Zoals ADUTCHMAN hierboven al aanhaalt: de career modus gaat EINDELIJK een stuk interessanter worden!
 • @Don Carpaccio

  Als ik nog steeds meer dan de helft de spelers niet lijkend zijn en de snelheid een overpowered iets blijft gaat Fifa opnieuw een draak van een game zijn
 • Dat kan goed zijn. We zullen zien he!

  Hopelijk geen Premier League 19, maar een volwaardige FIFA.
 • @Don Carpaccio

  Sorry hoor, maar PES heeft een leukere carrière modus, als speler.
  Vooral omdat snelheid inderdaad niet OP is en ook dat transfers veel leuker zijn omdat je vaak in een middenmoot/lage club begint en je écht je eigen weg omhoog volgt.
  Als trainer is FIFA naar mijn mening wel veel beter ingericht.

  Maar wie weet, misschien is de modus als speler nu wel flink verbeterd. Ik speel sowieso al beide, aangezien ik FIFA van mijn broertje gebruik.
 • @Ardyn

  Ik speel altijd als coach :P.
 • Uhm, weet je wat ik nou niet snap…
  Dat die gasten die daar zitten niet gek worden dat Evert zomaar zegt dat de CL en EL naar FIFA komen, dat is best wel een nieuwtje voor FIFA begrippen.

  Ondertussen wordt het ook door de wereld opgepikt, maar ach. Hahaha
 • @Ardyn je ziet ze elkaar wel echt aankijken met “wat zegt ie nu?!”
 • Nice en nu nog wat aanpassingen aan de input delay EA ):
 • Dan word het dit jaar maar een Voetbal game , FIFA 19 ..

  Doeiiiii PES !!
 • @Gamer045

  Als je het laat af hangen van een licentie wel of niet dan ben je denk ik sowieso beter af met FIFA…
  Maar stap je nu dan echt over van pes naar FIFA ? Kan me namelijk niet voorstellen dat als je nu de laatste jaren pes gespeeld hebt , je zomaar terug gaat naar FIFA terwijl pes juist gameplay wise echt gigantische stappen heeft gezet. De mindere jaren van Pes liggen toch alweer een jaar of 4 achter ons😉 Was zelf altijd een FIFA man maar zou nu niet meer terug kunnen.
 • Fifa 18 was het slechtste deel in sowieso 12 jaar. Hopelijk stoppen ze met het verpesten van elke wedstrijd. Ze willen graag dat het spannend blijft, maar als je flink beter bent en door een ingreep van Fifa ineens niks meer kunt, dan is de lol er snel vanaf.

  Spelers die ineens niet meer kunnen pasen naar de juiste speler, spelers die ineens compleet uit positie staan, ballen die tussen de benen doorvliegen en alles ineens meezit bij de tegenstander. Een druk op de schiet-knop is voldoende voor een doelpunt, want het is zo ingesteld dat je tegenstander weer geloof moet krijgen.

  Oftewel, je hebt zelf geen 100% controle en daardoor is dit spel zo slecht. Als dit in fifa 19 ook aanwezig is, dan is het einde oefening.

  Het is te hopen dat er eens een keer een echt kritische recensie wordt geplaatst en niet eentje die alleen maar weer focust op de kleine verbeteringen die zijn aangebracht om ons weer lekker voor de gek te kunnen houden.
 • Hoort ook bij hun imo.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren