1. Codemasters heeft de releasedatum van F1 2018 onthuld

Codemasters heeft de releasedatum van F1 2018 onthuld

Het spel racet naar de winkels

Codemasters heeft de releasedatum van F1 2018 bekendgemaakt op hun website. Het spel komt uit op 24 augustus.

"De dag waar iedereen op zat te wachten is daar" schrijft Codemasters. Het spel komt uit tijdens de Formule 1 2018 Belgian Grand Prix op het Spa-Francorchamps Circuit.

Codemasters zegt verder weinig over de inhoud van het spel. Wel hebben ze veel contact gehad met hun fans in de afgelopen jaren en zeggen goed geluisterd te hebben naar wat zij willen.

Wel laat het bedrijf weten dat carrière-modus uitgebreid hebben om een meeslependere beleving te maken. Daarbij wordt een "erg populaire feature" teruggebracht, al laten ze niet weten welke dat is. Bovendien zijn er meer klassieke auto's toegevoegd.

F1 2017

F1 2017 werd goed ontvangen bij ons en Joe schreef in onze review: 

"Van het grote cliché kunnen we gelukkig wegblijven in het geval van deze nieuwe Formule 1-game: niet alleen echte fans, maar iedereen die lekker wil racen moet F1 2017 zeker proberen. Het is zonder meer een van de betere edities die Codemasters heeft voortgebracht, vooral met dank aan een bak extra content."

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Halo :-( Jammer dat ze geen IndieCar game maken.
  • Ik weet vrij zeker dat ze ook een optie zullen toevoegen om zonder halo te rijden.
  • Das mooi, komt me goed uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren