1. Martel gevangenen met poëzie in Crusader Kings 3

Martel gevangenen met poëzie in Crusader Kings 3

Gij zult luisteren

De nieuwste update van Crusader Kings 3 biedt spelers de mogelijkheid om gevangenen te martelen met willekeurig gegenereerde poëzie. 

De strategiegame van Paradox Development Studio verscheen vorig jaar en ontvangt bij tijd en wijle een update. Dit keer wordt er ingezoomd op poëzie en strenge winters.  

Zo is het voortaan mogelijk om de game willekeurige poëzie voor je te laten genereren. Spelers kunnen de gedichten vervolgens gebruiken om relaties op te bouwen met inwoners. Het thema van het gedicht bepaalt hoe de relatie wordt beïnvloed. Een liefdesgedicht zorgt bijvoorbeeld voor een betere verstandshouding en een rauwgedicht voor meer rust.

De poëzie kan echter ook worden gebruikt als martelmethode. Volgens de ontwikkelaar kan het eindeloos voorlezen van poëzie de gedetineerden namelijk intens veel stress geven. Daarnaast voegt de 1.3 update strenge winterseizoenen toe aan de simulatiegame.

Zustersite gamer.nl gaf Crusader Kings 3 een 9. In de review van Harry Hol lees je waarom.

Crusader Kings

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren