1. Cyberpunk 2077 is grootste digitale lancering ooit

Cyberpunk 2077 is grootste digitale lancering ooit

De verkoop van digitale games blijft stijgen

De release van Cyberpunk betreft de grootste digitale gamelancering ooit. Dat blijkt onder andere uit een nieuw rapport van Superdata.

In totaal verdiende CD Projekt Red in December 10,2 miljoen dollar aan de verkoop van digitale exemplaren. Tachtig procent daarvan werd verkocht op pc, vermoedelijk wegens de problemen met de consoleversies. Volgens Superdata droeg het succes bij aan een flinke stijging van digitale omzet op pc in december: 40 procent vergeleken met december 2019.

Andere opvallende games in december waren Among Us, dat 3,2 Switch-exemplaren verkocht, en Fortnite, dat een spelerspiek van 15,3 miljoen gelijktijdige spelers beleefde. Ook verdiende GTA Online dankzij de Caro Perico Heist meer dan ooit binnen een maand.

Bekijk hieronder de best verdienende games in december 2020.

December

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Gisteren de nieuw patch gedownload, wat een ramp. Ze hebben het juist erger gemaakt, nieuwe bugs, graphics hebben een enorme downgrade gekregen op de PS4 en Xbox one. Ik ben er totaal klaar mee, ik haal het van mijn harde schijf, en ga het pas spelen op de ps5 met de next gen update. Genoeg games momenteel.
  • @LosPilotas

    PS5 Next Gen update wordt hoe PS4 ooit oogde voor de downgrade maar dan zonder bugs 😝

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren