1. Dark Souls-streamer speelt de serie uit zonder hits

Dark Souls-streamer speelt de serie uit zonder hits

Praise the Sun!

Een Dark Souls-streamer heeft de trilogie achter elkaar aan uit gespeeld zonder geraakt te worden.

"Game History!" roept de Britse Twitch-streamer Happy Hob in een moment van euforie nadat hij er na een jaar lang proberen eindelijk in slaagt de gehele Dark Souls-trilogie achter elkaar uit te spelen zonder ook maar een keer geraakt te worden. Gezien de moeilijkheidsgraad waar de serie om bekend staat is dit een hele prestatie en het feit dat Happy Hob dit deed zonder misbruik te maken van bugs of glitches maakt de prestatie nog imposanter. De gehele stream kan op zijn Twitch-kanaal gevonden worden.

In zijn geslaagde poging speelde Happy Hob de serie in omgekeerde volgorde uit. Dat betekent dat de laatste eindbaas Gwyn uit de originele Dark Souls is. In zijn run neemt de streamer wel wat fall damage om de Red Tearstone Ring op te laden. Deze verhoogt je schade meer als je op een lager percentage van je maximale hp staat. Ook gaat hij wel een keer dood, maar dit is scripted en onvermijdelijk zonder gebruik te maken van glitches. Een fan legt alles haarfijn uit op Reddit.

" data-frameborder="0" data-layout="responsive" data-allowfullscreen>

Een maand geleden was het hem ook bijna gelukt, maar in het laatste gevecht werd Happy Hob geraakt door een bliksemaanval van Soul of Cinder in Dark Souls 3. Dit betekende dat hij weer helemaal opnieuw moest beginnen. De Brit had het doorzettingsvermogen om na deze flinke tegenslag alsnog verder te gaan, wat voor hem goed uitpakte.

Dark Souls is een populaire serie onder streamers en speedrunners. Zo verbrak de Britse speedrunner een paar weken geleden een record in Dark Souls 3, waardoor hij nu in het bezit is van maar liefst acht wereldrecords in de game. Hij speelde het spel uit in iets meer dan anderhalf uur.

" data-frameborder="0" data-layout="responsive" data-allowfullscreen>

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • speel altijd zonder muziek, dus zo knap is dit nou ook weer niet.
  • Dit was zo vet om te zien! Kwam toevallig tijdens de laatste boss fight in de stream. Moet het nog in z'n volledigheid terug kijken. En nu nog "The God Run" :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren