1. De Harde Waarheid - Gamen op 144Hz met ultra settings on the go

De Harde Waarheid - Gamen op 144Hz met ultra settings on the go

Met de MSI GS65 Stealth Thin kun je makkelijk games op ultra settings draaien op 144Hz. En: hij is hartstikke dun en van een perfect formaat, dus je kunt 'm gemakkelijk in je rugzak doen op mee te nemen! Dennis heeft deze mooie laptop uitgebreid kunnen testen en vertelt je er alles over wat je moet weten.

Specs
15,6 inch, 144Hz Full HD scherm, Intel Core i7 8750H 6-core processor, 16GB DDR 4 RAM, 512 GB SSD, NVIDIA FeForce GTX 1060 6 GB.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ik heb een MSI GS60 Ghost van 4 jaar geleden, en die is ook dun. MSI doet dit dus al best lang.
    Mechanische toetsen in een laptop bestaat wel, maar is héél uitzonderlijk. Eigenlijk kun je zo goed als zeggen dat het niet bestaat. En dun kun je je laptop natuurlijk sowieso niet houden met mechanische toetsen.
    Naar mijn ervaring is de support van MSI veel beter dan die van Asus en maken ze minder vaak fouten bij de reparatieservice (waarbij men bij Asus er ook nog eens een handje van heeft om dingen te ontkennen, zelfs als ze overduidelijk onzin zijn), dus tussen deze en de Asus RoG Zephyrus is de keus snel gemaakt. Het toetsenbord van de Asus heb ik overigens ook niet veel mee. Al is dat misschien wennen.
  • Heel leuk, maar heeeeel duur speelgoed! De specs onder de video kloppen overigens niet helemaal. Zoals Dennis zegt zit er bijvoorbeeld een GTX1070 in i.p.v. een GTX1060.
    Voor deze bedragen (circa 2400 euro) zou ik overigens toch sneller voor een dikke desktop gaan!
  • @Gaaiz dit dacht ik dus ook totdat ik mijn gt73vr binnen kreeg voor mij nooit meer een desktop , ik bem dan geen fan van die dunne laptops die koeling blijf te beperkt maar pak je een msi laptop van 50 mm dik dan koelt hij als n beest

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren