1. Pokémon Go-straten onveilig door Squirtle Squad

Pokémon Go-straten onveilig door Squirtle Squad

En spelers ontvangen grote beloningen van de Global Challenge

Pokémon Go-spelers kunnen tijdens de aankomende Pokémon Go Community Day squirtles met zonnebrillen vangen. Dat maakt Niantic bekend via Twitter. Ook ontvangen spelers nu de beloningen voor de Global Challenge van afgelopen weekend.

De speciale versie van Squirtle is een verwijzing naar de Squirtle Squad uit de twaalfde aflevering van Pokémon Indigo League 'Here Comes the Squirtle Squad'. Spelers kunnen de speciale Squirtle tegenkomen door een aantal research tasks uit te voeren.

Pokémon

Het Pokémon Go-evenement Community Day vindt plaats op 8 juli en staat in het thema van het blauwe schildpadje. Squirtle komt op deze dag vaker voor dan normaal. Daarnaast komen eieren gedurende 8 juli vier keer zo snel uit, gaan lures drie uur langer mee en kan Blastoise de exclusieve aanval Hydro Cannon leren. Om deze aanval te krijgen moeten spelers tijdens het evenement een Blastoise vangen of een Wartortle laten evolueren.

Pokémon Go

Ontvang nu de Global Challenge-beloningen

Afgelopen weekend was er een Global Challenge, waarin spelers wereldwijd werden uitgedaagd gezamenlijk vijf miljoen research tasks te vervullen in drie verschillende regio's. Elke regio kent zijn eigen missies en beloningen. Wel is er één speciale beloning voor iedereen.

Niantic onthulde dat de speciale beloning 'Articuno Day' is, deze vindt plaats op 7 juli, een dag voor Community Day. Spelers ontvangen dan een gratis Raid Pass voor een gevecht met Articuno. Spelers kunnen met veel geluk zelfs de shiny variant van de legendarische pokémon vangen.

Pokémon Go

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren