1. Dota 2 krijgt een battle royale-achtige modus

Dota 2 krijgt een battle royale-achtige modus

Ik wil kaas

De volgende Battle Pass voegt een battle royale-achtige modus toe in Dota 2 waarin spelers vechten voor kaas.

Dat staat op de Dota 2 website. Hoewel de 'Underhollow'-modus niet expliciet 'battle royale' wordt genoemd heeft het een boel gelijkenissen. Zo zijn er meerdere teams en is het doel het laatst overgebleven team te worden. Verder wordt het strijdveld steeds kleiner door instortingen die "richting het midden van de map" komen. De winnaars ontvangen tenslotte een wiel van de "zeldzaamste kaas" (Rochefort) als beloning.

Naast tegenstanders kunnen spelers ook andere monsters, vallen of zelfs de eigenaar van het grottensysteem, Roshan tegenkomen in het labyrint van een grottenstelsel. Naast een kaaswiel ontvangen winnaars ook Battle Points.

Dota 2

Naast deze nieuwe modus kunnen spelers ook, door te winnen met specifieke helden exclusieve item sets, Battle Points en uiteindelijk de Jade Baby Roshan ontvangen. Verder worden er nieuwe sprays toegevoegd en komt er een 'Mutation'-modus. Daarin worden normale potjes gespeeld, maar met een willekeurige selectie gameplay-modifiers zoals de optie teamgenoten van de dood te laten herrijzen.

Bovendien kunnen spelers binnenkort elkaar een fooi geven voor het uitvoeren van een goede actie. Hiervoor geeft de speler Battle Points aan een ander. Ten slotte zien de lane creeps die gedachteloos vechten voor beide kanten er tijdelijk uit als de monsters uit het Underhollow-evenement.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren