1. Drax-vertolker wil Marcus Fenix in Gears of War-film spelen

Drax-vertolker wil Marcus Fenix in Gears of War-film spelen

Status van de verfilming is onduidelijk

Dave Bautista, de voormalige WWE-ster die nu vooral bekend is voor zijn rol als Drax in Guardians of the Galaxy, wil de rol van Marcus Fenix in de Gears of War-film op zich nemen.
Hij zegt tegen Gamespot dat hij al een tijdje bij de filmmaatschappij aan het zeuren is om de rol te pakken te krijgen. "Marcus Fenix is een absolute droomrol", meldt hij in het interview.


Microsoft en Universal Studios hebben al geruime tijd een film gebaseerd op de franchise op de planning staan. Rond 2009 werd het stil rondom de film, maar in 2016 werd er nieuw leven in geblazen en werd er zelfs een scriptschrijver gevonden. Sindsdien is het wederom stil rondom een mogelijke Gears of War-film.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik denk eigenlijk dat hij best geschikt is voor die rol!
  • Ik heb mijn stem gegeven! Gebruik deze link voor de petitie: https://www.change.org/p/universal-pictures-petition-for-dave-bautista-to-play-marcus-fenix-in-the-gears-of-war-movie-from-universal?recruiter=880653839&utm;_source=share_petition&utm;_medium=copylink&utm;_campaign=share_petition
  • Hij past meer als Dom…
  • Ah cool,de perfecte Fenix:D
  • Voor iedereen die Blade Runner: 2049 en de shortfilm over zijn personage gezien heeft, weet dat Dave ook wel een drama rol aan kan.
    Van mij mag hij het dan ook zeker doen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren