1. Fortnite introduceert ballonnen en nieuwe held

Fortnite introduceert ballonnen en nieuwe held

Epic Games toont nieuw item in Fornite-trailer

Epic Games heeft in een patch notes-update een nieuwe trailer onthuld voor Fortnite: Battle Royale. Hierin worden ballonnen geïntroduceerd als nieuw item. Ook is er voor Fortnite: Save the World een nieuw personage bekendgemaakt genaamd, Dim Mak Igor.

Epic Games heeft in de Patch Notes laten weten dat in Battle Royale een nieuwe manier wordt geïntroduceerd om te vliegen en te gliden. Dit in de vorm van ballonnen. De speler kan zes ballonnen tegelijkertijd vasthouden. Ballonnen kunnen gebruikt worden om op te stijgen tot een bepaalde hoogte. In een nieuwe trailer wordt dit nieuwe item getoond.

Voor Save the World is er een nieuw personage bekendgemaakt. In de vorm van een Zwarte Pest-Doctor Ninja. Hij heet Dim Mak Igor en is beschikbaar vanaf 1 november. Met dit personage kun je rookbommen gooien en krijg je geen schade in Schaduw-houding.

Ook loopt het Fortnitemares-evenement af op 4 november. Bezoek de website van Epic Games voor verdere informatie.

Fortnite

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Hoe grappig dit filmpje ook is de toevoeging lijkt me echt waardeloos…..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren